SARAÇDAN MÜSİAD ZİYARETİ
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün ü ziyaret etti. Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen ziyarette MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular.
MÜSİAD Şube Başkanı Şengün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; 5yıl boyunca Genel Müdürlüğünü yaptığı İZAYDAŞın ilimiz ve ülkemiz açısından sahip olduğu önemi vurguladı. Atık yönetimi ve bertarafında söz sahibi ve sektörde belirleyici bir konuma sahip olduğunu belirtti.
Şengün konuşmasında; Genel Müdürümüz Saraçın görevi teslim aldığı günden bu yana çok başarılı bir yönetim sergilediğini, İZAYDAŞın atık kabulünde 2011 yılı Ocak ayı itibarı ile rekor atışları ve hayata geçirilen yeni projeleri gurur ile takip ettiklerini belirterek çalışmalarında başarılar diledi.
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ise; 90lı yıllardan bu güne 15 bin işletmeyi temsil eden MÜSİADın, iş dünyasında olduğu kadar toplumun da danışmanlık ve rehberlik merkezi halinde geldiğini, dünyada etkin bir Türkiye için katkıda bulunan ve başarılı çalışmalar yapan MÜSİADı takdir ettiklerini söyledi ve Kocaeli Şube Başkanı Şengünü kutladı.
Bir sanayi kuruluşunun Genel Müdürü olarak her zaman yanlarında olduklarını daha iyi ve güzel bir Kocaeli için el ele çalışacaklarını sözlerine ekleyen Saraç, MÜSİAD Şube Başkanı Recep Bilal Şengüne bir hediye takdim etti. Ziyaret, günün anısına birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile son erdi.
Haber Resimleri


Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ’ta 4. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı yaşandı
İZAYDAŞ’ın bayan çalışanları, geleneksel 4. Bayanlar Bowling Turnuvasını başarıyla tamamladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, SANTEK 2016 fuarında yerini aldı
İZAYDAŞ, bu yıl kapılarını üçüncü kez açan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda Doğu Marmara’da faaliyet gösteren sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, kuruluşunun 20.yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 20 çalışanın 20 plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede duygu dolu anlar yaşandı. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik
Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 20.Yıl etkinlikleri çerçevesinde birimler arası 5. Futbol turnuvası organizasyonunu tamamladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’ta imzalar atıldı
İZAYDAŞ çalışanlarını ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Anlaşma sonucu ücretlerde ortalama yüzde 11 zam, sosyal haklarda da yüzde 15 artış sağlandı...Haberin Devamı