İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, kuruluşunun 20.yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 20 çalışanın 20 plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede duygu dolu anlar yaşandı.
TARİHİ BİR GECE YAŞANDI
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ 20.yıl etkinlikleri kapsamında, kuruluşundan bugüne emek vermiş, aralarında müdür, şef ve sorumluların da bulunduğu 20 çalışanın onuruna özel bir gece düzenledi. Düzenlenen yemekli organizasyonda duygu yüklü tarihi bir gece yaşandı.
20 YILLIK ÇALIŞANLAR İLE BİRLİKTE
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleştirilen geceye, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ile İZAYDAŞ’ta 20.yılını tamamlamış 20 çalışan aileleri ile birlikte katıldı.
“EMEKLERİNİZİ TAKDİR EDİYORUZ”
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, gecenin onuruna yaptığı konuşmada şirketin geçmişten bugüne geldiği duruma vurgu yaptı. Saraç “Zaman hızla akıp gidiyor. Bize düşen ortaya konan hizmetleri, şirketimizi ve tesisimizi çağın gereklerine uygun bir biçimde iyileştirmek, geliştirmek ve geleceğe taşımaktır. Bu çerçevede şirketimizin ve tesisimizin yarınlarını güçlü kılabilmek için birçok proje ve yatırıma imza attık. Tüm bunları yaparken de siz kıymetli çalışma arkadaşlarımın tecrübelerini dikkate aldık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun şirketimizin önünü açan yaklaşımları ile kentimizin ve ülkemizin gururu haline gelen tesisimiz, atık yönetimi ve enerji üretiminde büyük mesafe kat etmiştir. Yirmi yıl önce zorluklar içinde ayakta tutulmaya çalışılan şirketimizin bugünlere gelmesinde siz değerli çalışma arkadaşlarımın yoğun emek ve gayretlerini takdirle karşılıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.
PLAKET TÖRENİ
İZAYDAŞ’ta 20 yılını tamamlamış çeşitli kademelerde görev yapan çalışanların anılarını paylaştığı gecede zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı. Konuşmaların ardından İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yöneticiler eşliğinde yirmi yıllık çalışanlar için gecenin anısına plâket töreni gerçekleştirildi. Kıdemli çalışanlara ayrıca 20.Yıl plâketlerinin yanında özel tasarlanmış saatleri hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Haber Resimleri
























Diğer Haberler
-
Bayramlaşma
İZAYDAŞ Ailesi, geleneksel bayramlaşma programını gerçekleştirdi. Genel Müdür Vahit Balahorlu, "Ramazan Bayramının başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu...Haberin Devamı -
Sıcak bir mola
İZAYDAŞ'ta geleneksel sıcacık bir mola… İZAYDAŞ çalışanları, kar yağışı ile birlikte geleneksel hale gelen sucuk ekmek partisinde öğle yemeği için buluştu...Haberin Devamı -
Enerji Üretimimiz
2024 yılında ürettiğimiz toplam elektrik enerjisi 58.000 mWh/yıl oldu. Bu sayede yaklaşık 100 Bin nüfuslu bir şehrin evsel elektrik ihtiyacına karşılık üretim gerçekleştirmiş olduk...Haberin Devamı -
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Ziyareti
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde, Kocaeli hastaneleri çevre görevlilerinden oluşan heyeti tesisimizde ağırladık, faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirdik...Haberin Devamı -
Görev Devri
Genel Müdürümüz Vahit Balahorlu, 15 yıl boyunca Genel Müdür olarak şirketimizde hizmet veren Muhammet Saraç'tan görevi devraldı. Genel Müdürlük toplantı salonunda düzenlenen törende tüm İZAYDAŞ yöneticileri hazır bulundu. ..Haberin Devamı