İran Büyükelçisi Bikdeli İZAYDAŞ’ta
İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. Genel Müdür Muhammet Saraç ile bir araya gelen Büyükelçi Bikdeli şirketin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
BÜYÜKELÇİYİ, SARAÇ AĞIRLADI
İran’ın Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli, Gazi Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Topal ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Genel Müdür Muhammet Saraç ev sahipliği yaparken Proje Şefi Onur Uludağ teknik sunumuyla heyete eşlik etti.
SAMİMİ SOHBET ORTAMI
Ziyaret programı Genel Müdürlük toplantı salonunda tanışma ile başladı. İZAYDAŞ’ın faaliyetleri ve çalışma sisteminin özeti niteliğindeki tanıtım filmi ile devam eden program, atık bertarafı ile elde edilen enerji üretimi sistemleri üzerinde yoğunlaştı. Burada samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Genel Müdür Muhammet Saraç, İran’ın Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyete şirket faaliyetlerinin yanında, Kocaeli ili hakkında da detaylı bilgi verdi. Komşu İran’ın ülkemizdeki en yetkili ismini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Saraç, “İmkânlarımız, bilgi ve tecrübelerimiz çerçevesinde komşu ülke İran ile her türlü paylaşıma hazırız dedi.” Büyükelçi Bikdeli ise İran ve Türkiye omuz omuza verdiğinde güçlü sonuçlar ortaya çıkacağına inandığını belirtti.
DEPONİ ALANLARINA YOĞUN İLGİ
İran büyükelçisi ve beraberindekiler için daha sonra bir teknik gezi düzenlendi. Heyet sırasıyla yakma tesisi, kontrol odası, sterilizasyon tesisi, biyogaz tesisi, çöp sızıntı suyu arıtma tesisi, evsel atık düzenli depolama alanları ve çöp gazından enerji üretim tesisini yerinde inceledi. Büyükelçi ve heyetin düzenli depolama alanlarına yoğun ilgisi dikkat çekti.
ZİYARET HATIRASI
Programın sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç ve İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli birbirlerine ziyaret anısına hediye takdim etti, toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ emeklilerini plâket ile uğurladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ta, çeşitli birimlerde 15-20 yıl arası görev yapmış altı çalışan emekli oldu...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, kış stajyerlerini uğurladı.
İZAYDAŞ’ta kış dönemi stajyerleri için program düzenlendi. Stajyerlere başarı belgelerinin de verildiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, başarının anahtarı olarak “Yaptığınız işi en güzel siz yapın. Kendinizi geliştirin. Mutlaka en az bir yabancı dil bilin ve bir enstrüman çalın” dedi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ailesi erken bayramlaştı
İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini bayram tatili öncesinde gerçekleştirdi. Çalışanlara hitap eden Genel Müdür Muhammet Saraç, tatil boyunca tesiste vardiyalı hizmet verecek çalışanlara teşekkür ederken seyahate çıkacak çalışanlardan yollarda dikkatli olmalarını istedi...Haberin Devamı -
48. İZAYDAŞ Akademi mezunları Eskişehir Üniversitesi’nden
Atık yönetimi ve çevre sektörüne adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, Akademi eğitimi programlarına devam ediyor. ..Haberin Devamı -
İZAYCAN İLE Bİ DÜNYA EĞLENCE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlediği “Doğal Yaşam ve Çevre” başlıklı Çocuk Şenliği büyük küçük herkesi mutlu etti. İZAYDAŞ standındaki etkinlikler ve İzaycan maskotu binlerce ziyaretçinin ilgi odağı oldu...Haberin Devamı