İran Büyükelçisi Bikdeli İZAYDAŞ’ta
İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. Genel Müdür Muhammet Saraç ile bir araya gelen Büyükelçi Bikdeli şirketin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
BÜYÜKELÇİYİ, SARAÇ AĞIRLADI
İran’ın Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli, Gazi Üniversitesi Enerji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Topal ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. Ziyarete Genel Müdür Muhammet Saraç ev sahipliği yaparken Proje Şefi Onur Uludağ teknik sunumuyla heyete eşlik etti.
SAMİMİ SOHBET ORTAMI
Ziyaret programı Genel Müdürlük toplantı salonunda tanışma ile başladı. İZAYDAŞ’ın faaliyetleri ve çalışma sisteminin özeti niteliğindeki tanıtım filmi ile devam eden program, atık bertarafı ile elde edilen enerji üretimi sistemleri üzerinde yoğunlaştı. Burada samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Genel Müdür Muhammet Saraç, İran’ın Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyete şirket faaliyetlerinin yanında, Kocaeli ili hakkında da detaylı bilgi verdi. Komşu İran’ın ülkemizdeki en yetkili ismini ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getiren Saraç, “İmkânlarımız, bilgi ve tecrübelerimiz çerçevesinde komşu ülke İran ile her türlü paylaşıma hazırız dedi.” Büyükelçi Bikdeli ise İran ve Türkiye omuz omuza verdiğinde güçlü sonuçlar ortaya çıkacağına inandığını belirtti.
DEPONİ ALANLARINA YOĞUN İLGİ
İran büyükelçisi ve beraberindekiler için daha sonra bir teknik gezi düzenlendi. Heyet sırasıyla yakma tesisi, kontrol odası, sterilizasyon tesisi, biyogaz tesisi, çöp sızıntı suyu arıtma tesisi, evsel atık düzenli depolama alanları ve çöp gazından enerji üretim tesisini yerinde inceledi. Büyükelçi ve heyetin düzenli depolama alanlarına yoğun ilgisi dikkat çekti.
ZİYARET HATIRASI
Programın sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç ve İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli birbirlerine ziyaret anısına hediye takdim etti, toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
DENİZ UÇAĞI İLE TÜM MARMARA KONTROL ALTINDA
İZAYDAŞ’ın denetleme filosuna kattığı yeni deniz uçağı, bir yılda 162 saatlik uçuş ile sadece İzmit Körfezi değil Marmara Denizi, içme suyu havzaları ve olası orman yangınlarını denetledi...Haberin Devamı -
İzmit Körfezi’nden bir yılda 400 ton çöp toplandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Körfezi’nde gemi atıkları alımı faaliyetlerini yürütürken körfezin korunması ve temizliği için filosuna kattığı dört adet deniz yüzeyi temizleme tekneleri ile son bir yılda 400 ton çöp topladı. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Akademi 46. dönem mezunlarını verdi
Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ kadın çalışanlarına sürpriz yaptı
İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle gerçekleştirilen kahvaltılı programda bir araya geldi. Genel Müdürlük konferans salonunda gerçekleşen organizasyon, hediye takdimi ve sürpriz ile son buldu...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Atık Yönetimi Zirvesi’nde
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2019 Atık Yönetimi Zirvesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Dört gün süren zirvede İZAYDAŞ, gerçekleştirdiği dört sunum ile örnek uygulamalarını tüm katılımcılarla paylaştı, büyük takdir topladı...Haberin Devamı