İZAYDAŞ´TA KADINLAR GÜNÜ COŞKUSU
İZAYDAŞın kadın çalışanları, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Genel Müdürlük konferans salonunda düzenlenen organizasyonda, keyifli anlar yaşandı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Kahvaltı eşliğinde başlayan programa Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, Satınalma Müdürü Sinan Akay ve Teknik Hizmetler Müdürü Salih Deveci eşleriyle birlikte katılırken Genel Müdür Yardımcılarımız Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ve TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ile İZAYDAŞta ki tüm kadın çalışanlar programda hazır bulundu.
GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELER
Programda ilk olarak İZAYDAŞın kadın çalışanları adına Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu açış konuşması yaparken TES- İŞ Adapazarı Şube Teşkilat Sekreteri Soner Gülsün ve TES- İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı.
“KATKILARI BÜYÜK”
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise programda yaptığı konuşmada, kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Saraç “Bizim işimiz bir hizmet işi. Bizler işimizi gereği gibi keyifli bir şekilde yerine getiriyoruz ve bunun karşılığında aldığımız güzel sonuç ve rakamlarla gurur duyuyoruz. Hepinizin tek tek emeği var hepinize tek teşekkür ediyorum.
İZAYDAŞ ta kadın olmak konusunda bugüne kadar öne çıkan olumsuz bir görüşle karşılaşmadık. Bundan sonra da bizim gözden kaçırdığımız bir şeyler olursa da, bunları her şekilde yöneticilerimiz kanalıyla görüşülüp ortak bir istek haline geldiğinde onun üzerine gitmeye hazırız. Biz arkadaşlarımızla çalışırken fiziki ya da fiziksel olamayan ortam koşullarını elimizdeki imkânlar dâhilinde gerçekçi bir biçimde mümkün olduğu kadar oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
GÜLLER VE HEDİYELER
Konuşmaların sonunda Genel Müdür Saraç ve yöneticilerimiz, İZAYDAŞta çalışan tüm kadınlara güllerden oluşan birer buket ve günün anısına hediyeler verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
06.03.2014
Haber Resimleri
Diğer Haberler
-
DURHASAN SAKİNLERİ İZAYDAŞI GEZDİ
Ülkemizin lider atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak sanayici ve öğrencilerin yanı sıra çevreye duyarlı vatandaşlarımızı da tesislerimizde ağırlamaya devam ediyoruz. ..Haberin Devamı -
SARAÇTAN AYAZA ZİYARET
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayazı makamında ziyaret etti. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ AİLESİ 2010 YILINI UĞURLADI
İZAYDAŞ ailesi, 2010 yılına veda etmek ve yeni yılda yapılacak çalışmaları değerlendirmek amacıyla yapılan toplantıyla bir araya geldi. Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ çalışanlara yönelik bir konuşma yaparak, İZAYDAŞın 2010 yılı değerlendirmesini ve yapılan çalışmaları ana başlıklar halinde anlattı. ..Haberin Devamı -
SARAÇ TES-İŞ 9. OLAĞAN GENEL KURULUNU İZLEDİ
İZAYDAŞın bağlı bulunduğu TÜRK-İŞe üye TES-İŞ sendikasının 9. Olağan Genel Kurulu Ankarada yapıldı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ İLAÇ VE KOZMETİK SEKTÖRÜ İLE BULUŞTU
Atık üreticileri ile sektörel toplantılara devam eden İZAYDAŞ, İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezinde bu defa İlaç ve kozmetik firmaları ile ecza depolarıyla ile bir araya geldi...Haberin Devamı