İZAYDAŞ´TA KADINLAR GÜNÜ COŞKUSU
İZAYDAŞın kadın çalışanları, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Genel Müdürlük konferans salonunda düzenlenen organizasyonda, keyifli anlar yaşandı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Kahvaltı eşliğinde başlayan programa Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, Satınalma Müdürü Sinan Akay ve Teknik Hizmetler Müdürü Salih Deveci eşleriyle birlikte katılırken Genel Müdür Yardımcılarımız Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ve TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ile İZAYDAŞta ki tüm kadın çalışanlar programda hazır bulundu.
GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELER
Programda ilk olarak İZAYDAŞın kadın çalışanları adına Halkla İlişkiler Sorumlusu Hülya Kalaycıoğlu açış konuşması yaparken TES- İŞ Adapazarı Şube Teşkilat Sekreteri Soner Gülsün ve TES- İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili görüş ve düşüncelerini paylaştı.
“KATKILARI BÜYÜK”
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise programda yaptığı konuşmada, kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Saraç “Bizim işimiz bir hizmet işi. Bizler işimizi gereği gibi keyifli bir şekilde yerine getiriyoruz ve bunun karşılığında aldığımız güzel sonuç ve rakamlarla gurur duyuyoruz. Hepinizin tek tek emeği var hepinize tek teşekkür ediyorum.
İZAYDAŞ ta kadın olmak konusunda bugüne kadar öne çıkan olumsuz bir görüşle karşılaşmadık. Bundan sonra da bizim gözden kaçırdığımız bir şeyler olursa da, bunları her şekilde yöneticilerimiz kanalıyla görüşülüp ortak bir istek haline geldiğinde onun üzerine gitmeye hazırız. Biz arkadaşlarımızla çalışırken fiziki ya da fiziksel olamayan ortam koşullarını elimizdeki imkânlar dâhilinde gerçekçi bir biçimde mümkün olduğu kadar oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
GÜLLER VE HEDİYELER
Konuşmaların sonunda Genel Müdür Saraç ve yöneticilerimiz, İZAYDAŞta çalışan tüm kadınlara güllerden oluşan birer buket ve günün anısına hediyeler verdi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
06.03.2014
Haber Resimleri
Diğer Haberler
-
İZAYDAŞTA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türkiyenin lisanslı tek atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞta Teknik Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Nurettin Erikçinin çalışma hayatına özel sektörde devam etmesi kararının ardından boşalan Teknik Genel Müdür Yardımcılığına İsmail Uludağ atandı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞA YENİ KOMPAKTÖR
İZAYDAŞ bünyemizde teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek daha hızlı, verimli ve etkin çalışabilmemiz için iş makineleri hususunda bazı yeniliklere gidiyoruz...Haberin Devamı -
AIESECTEN İZAYDAŞA YABANCI STAJER
Dünya genelinde bulunan üniversite öğrencilerinin kendi potansiyellerini keşfedip geliştirebilecekleri ve topluma pozitif etki edebilecekleri dünyanın en büyük öğrenci tabanlı platformu olan AIESEC tarafından gelen teklif doğrultusunda tesisimize yaz döneminde yabancı stajyer kabul ettik...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ 16. ULUSLARARASI AMBALAJ FUARINA KATILDI
İZAYDAŞ, atık bertarafı konusunda ilk ve lokomotif olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla, atık üreticileriyle her platformda buluşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Kalitest tarafından Denetlendi
İZAYDAŞ da uygulanmakta olan Entegre Yönetim Sisteminin ilgili standartlara uygunluğu belgelendirme kurumu KALİTEST tarafından denetlendi...Haberin Devamı