İZAYDAŞ´TA SOSYAL İŞLER TÖRENİ
Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanları için bir kutlama töreni düzenledi. Plâket ve hediyelerin dağıtıldığı törende konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “Mümkün oldukça çalışan arkadaşlarımızla iyi ve kötü günlerinde birlikte olmayı önemsiyoruz” dedi.
YÖNETİCİLER KATILDI
Törene Genel Müdür Muhammet Saraçın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, sendika temsilcileri ve birim müdürleri ile şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanlar katıldı.
“İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE”
Plâket töreni öncesi herkesin düşüncelerini paylaştığı programda bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, “Zaman zaman durup insan olduğumuzu, işimizin dışındaki bazı konularda birbirimizi hatırlamamız gerektiği kanaatine sahibiz. Hepimiz insanız, hayatımızda iyi günlerimiz kötü günlerimiz olur, bu günlerde bir araya gelmek sembolikte olsa bunları hatırlamak isteriz. Bahsederken 5 yılı 10 yılı kolay söylüyoruz ama o kadar da kolay olmuyor. Zaman çabuk geçiyor. O yüzden burada olduğumuz sürece emeğimizi vereceğiz, işlerimizi yapacağız, katkılarımızı sunacağız ve huzurlu bir şekilde hayatımızı sürdüreceğiz. Böyle günlerde de bir araya geleceğiz, birbirimizi hatırlayacağız. Biz mümkün olduğu kadar iyi günde kötü günde arkadaşlarla beraber olmak arzusu içerisindeyiz. Bebeği olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah analı babalı kardeşli büyütsün diyorum. Yeni evlenen arkadaşımıza mutluluklar dilerken şirketimizde 5. Ve 10. Yılını dolduran arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
HEDİYE VE PLÂKET TÖRENİ
Program, hediye plâketlerin verilmesiyle devam etti. Genel Müdür Saraç öncülüğünde İZAYDAŞ yöneticileri, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanlara dijital albüm, 5. ve 10. yılını dolduran çalışanlara tek tek plâketlerini verdi.
İZAYDAŞta 5. yılını dolduranlar;
Abdulhalim Çakıroğlu ve Yusuf Yazıcı
İZAYDAŞta 10. yılını dolduranlar;
Ahmet Saka
Engin Aysu
Mustafa Demirtaş
Kasım Erben
Serkan Yoldadurmaz
Bebeği olanlar;
Selman Şekersoy
Fikret Kara
Ergün Ankaz
Ayhan Köktürk
Orhan Korkmaz
Abdulhalim Çakıroğlu
Yeni evlenen;
Bertan Görhan
Haber Resimleri
Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ ÖĞRENCİLERİN GÖZDESİ
Çevre ve atık yönetiminde öncü kuruluş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, sektöre adım atacak olan üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, bir projeye daha imza koydu
Düzce Üniversitesi´nde düzenlenen imza protokolü ile yeni bir atık bertaraf ve enerji üretim tesisinin Ar-Ge çalışması için ilk adım atıldı...Haberin Devamı -
İSU HEYETİ İZAYDAŞ´I GEZDİ
İSU yetkilileri, İZAYDAŞ´ın yeni yatırımlarından çöp sızıntı suyu arıtma tesisini inceledi. ..Haberin Devamı -
MİLLETVEKİLİ ŞEKER: İZAYDAŞ´IN ENERJİSİ GURUR VERİYOR
Milletvekili İlyas Şeker, İZAYDAŞ'ta incelemelerde bulundu. Şeker, "Fabrikanın kapasitesinin artırılması ve elektrik enerjisi üretilmesi konusunda başarılı hizmetlerinden dolayı İZAYDAŞ yönetimini tebrik ediyorum." dedi...Haberin Devamı -
Öğrencilerden Saraç´a soru yağmuru
Kariyer paylaşımı programında, üniversiteli öğrencilerle tecrübelerini paylaşan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ilgi ile karşılandı...Haberin Devamı