İZAYDAŞ´TA SOSYAL İŞLER TÖRENİ



Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanları için bir kutlama töreni düzenledi. Plâket ve hediyelerin dağıtıldığı törende konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “Mümkün oldukça çalışan arkadaşlarımızla iyi ve kötü günlerinde birlikte olmayı önemsiyoruz” dedi.

YÖNETİCİLER KATILDI

Törene Genel Müdür Muhammet Saraçın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, sendika temsilcileri ve birim müdürleri ile şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanlar katıldı.

“İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE”

Plâket töreni öncesi herkesin düşüncelerini paylaştığı programda bir konuşma yapan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, “Zaman zaman durup insan olduğumuzu, işimizin dışındaki bazı konularda birbirimizi hatırlamamız gerektiği kanaatine sahibiz. Hepimiz insanız, hayatımızda iyi günlerimiz kötü günlerimiz olur, bu günlerde bir araya gelmek sembolikte olsa bunları hatırlamak isteriz. Bahsederken 5 yılı 10 yılı kolay söylüyoruz ama o kadar da kolay olmuyor. Zaman çabuk geçiyor. O yüzden burada olduğumuz sürece emeğimizi vereceğiz, işlerimizi yapacağız, katkılarımızı sunacağız ve huzurlu bir şekilde hayatımızı sürdüreceğiz. Böyle günlerde de bir araya geleceğiz, birbirimizi hatırlayacağız. Biz mümkün olduğu kadar iyi günde kötü günde arkadaşlarla beraber olmak arzusu içerisindeyiz. Bebeği olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum, Allah analı babalı kardeşli büyütsün diyorum. Yeni evlenen arkadaşımıza mutluluklar dilerken şirketimizde 5. Ve 10. Yılını dolduran arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HEDİYE VE PLÂKET TÖRENİ

Program, hediye plâketlerin verilmesiyle devam etti. Genel Müdür Saraç öncülüğünde İZAYDAŞ yöneticileri, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanlara dijital albüm, 5. ve 10. yılını dolduran çalışanlara tek tek plâketlerini verdi.

İZAYDAŞta 5. yılını dolduranlar; 

Abdulhalim Çakıroğlu ve Yusuf Yazıcı

İZAYDAŞta 10. yılını dolduranlar;

Ahmet Saka

Engin Aysu

Mustafa Demirtaş

Kasım Erben

Serkan Yoldadurmaz

Bebeği olanlar;

Selman Şekersoy

Fikret Kara

Ergün Ankaz

Ayhan Köktürk

Orhan Korkmaz

Abdulhalim Çakıroğlu

Yeni evlenen;

Bertan Görhan

 

 


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI AĞIRLADI

    İZAYDAŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI AĞIRLADI

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kamu Hastaneleri Birliği ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkililerini ağırladı. ..Haberin Devamı
  • SANTEK´13 FUARINDA İZAYDAŞ RÜZGÂRI

    SANTEK´13 FUARINDA İZAYDAŞ RÜZGÂRI

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kocaeli Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nda (SANTEK´13) sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı
  • ZEKİ AYGÜN İZAYDAŞ´I İNCELEDİ

    ZEKİ AYGÜN İZAYDAŞ´I İNCELEDİ

    AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili Aygün, İZAYDAŞ´ın sadece çöp depolama alanı değil, aynı zamanda enerji üreten bir kurum olduğuna dikkat çekti...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ ARAÇ İHALESİNİ TAMAMLADI

    İZAYDAŞ ARAÇ İHALESİNİ TAMAMLADI

    İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü, binek araç kiralama hizmeti için ihale gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AKADEMİ 14. MEZUNLARINI VERDİ

    İZAYDAŞ AKADEMİ 14. MEZUNLARINI VERDİ

    Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ..Haberin Devamı