ZEKİ AYGÜN İZAYDAŞ´I İNCELEDİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İZAYDAŞı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili Aygün, İZAYDAŞın sadece çöp depolama alanı değil, aynı zamanda enerji üreten bir kurum olduğuna dikkat çekti.
ÖNCE SUNUM ARDINDAN SAHA TURU
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraçın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Yardımcıları İsmail Uludağ ve Bayram Karakuş ile birim müdürleri de hazır bulundu. İlk olarak Proje Şefi Onur Uludağ, kurum ve çalışmalarla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Çeşitli soruların da yanıt bulduğu sunumun ardından, Milletvekili Aygüne tesis turu yaptırıldı. Çöp gazından enerji üretim tesisi ve çöp sızıntı suyu arıtma tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Aygün, yetkililerden teknik konularda bilgi aldı.
“SEKTÖR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Zeki Aygün, ziyaretin ardından bir açıklama yaptı. Aygün, İZAYDAŞın yaptığı çalışmaların Türkiyede bu sektör için çok önemli olduğunu belirtti. Milletvekili Aygün, “İZAYDAŞın çalışmalarını yerinde görerek Genel Müdür Saraç ve ekibinden bilgi almak için bir ziyarette bulunduk. Burada sadece çöpler depolanmıyor. Aynı zamanda çöp gazının enerjiye dönüştüğü bir tesis başarıyla çalıştırılıyor. Diğer yandan çöp sızıntı sularının arıtılarak, çevrenin kirlenmesini önleyecek arıtma sistemlerinin yapıldığını gördük. Son derece modern teknolojilerin kullanıldığını öğrendik. Tüm bu çalışmalar çevre ve insan sağlığı için önemli hizmetler. Özverili çalışmalarından dolayı Genel Müdür Muhammet Saraç ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.
“YATIRIMLAR TESİSİN GELECEĞİ İÇİN”
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise ziyaretinden dolayı Milletvekili Zeki Aygüne teşekkür etti. Milletvekilimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk diyen Saraç, bir yandan çevre için hizmet verdiklerini diğer yandan tesisi gelecekte uzun yıllar ayakta tutacak yatırımlar yaptıklarını kaydetti. Genel Müdür Muhammet Saraç, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygüne ziyaret anısına bir hediye takdim etti.
15.09.2013
Haber Resimleri
Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, Düşük Karbon Kahramanı oldu
Karbon salımı konusunda cimri davranan şirketler, III. İstanbul Karbon Zirvesi’nde Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği (SÜT-D) tarafından “Düşük Karbon Kahramanı” olarak ödüllendirildi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ yılın ilk çeyreğinde 1715 ziyaretçi ağırladı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yandan atık bertarafı ve enerji üretimi faaliyetleri, diğer yandan çevreci bir neslin yetişmesine katkı sunan çalışmalarıyla takdir topluyor...Haberin Devamı -
-
İZAYDAŞ’a 5 yılda 50 binden fazla fidan
İZAYDAŞ’ta beş yıl önce başlayan ağaç dikim seferberliği hedefine ulaştı. Yılın ilk üç ayında yapılan son çalışmada İZAYDAŞ’ta dikilen 13 bin kök fidan ile birlikte bugüne kadar 51 Bin 203 adet ağaç ve türevi dikilmiş oldu...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’ın emekçi kadınları yemekte bir araya geldi
İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. ..Haberin Devamı