BÜYÜKŞEHİR ve İZAYDAŞ HEYETİ ÇİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İZAYDAŞ yetkilileri, evsel atıkları termal yöntem ile bertaraf etme  konusunda incelemelerde bulunmak üzere Çin Halk Cumhuriyetine teknik gezi düzenlediler.

Evsel atıkları termal yöntem ile bertaraf etme  konusunda devam eden  incelemeler kapsamında düzenlenen teknik geziye İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Av. Taha Erdinç Bülbül, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı  Necmi KAHRAMAN,  İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Gökmen Mengüç, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, İZAYDAŞ Proje Şefi Onur Uludağ ve İZAYDAŞ Deponi Alanları Sorumlusu Mahmut Kıldize katılmışlardır.

02-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen teknik inceleme gezisi kapsamında, evsel atık kompozisyonu bakımından Kocaeli ilinin atık kompozisyonuna benzerlik gösteren Çin Halk Cumhuriyetindeki çeşitli evsel atık yakma tesisleri ziyaret edilmiştir.

Bu tesisler;
• Nantongda bulunan Shanghai Electric tesisleri,
• Dongguanda Eco-Tech Evsel Atık Yakma Tesisleri,
• Satarem firmasına ait Ar-Ge merkezi,
• C&G firmasının merkez ofisi,
• Jin Jiangta bulunan C&G Evsel Atık Yakma Tesisleridir.

Ayrıca teknik gezi ile aynı tarihlere denk gelmesi dolayısıyla Çinde düzenlenen IFAT China 2012 Fuarı da ziyaret edilmiş ve uluslararası firmalar ile görüşmeler yapılmıştır. Bu teknik gezi ile ilgili olarak ilimizden kaynaklanan günlük yaklaşık 1500 ton evsel çöpün termal yöntem ile bertaraf edilmesi ile ilgili Çin teknik gezisi inceleme raporundan bundan sonraki çalışmalarda yararlanılacaktır.

 

 

 


 


Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • STAJ BAŞVURULARI SONA ERDİ

    STAJ BAŞVURULARI SONA ERDİ

    2015 Yılı Yaz Dönemi Staj Başvuruları Sona Erdi...Haberin Devamı
  • TES-İŞ Genel Başkanı Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ta

    TES-İŞ Genel Başkanı Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ta

    Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen 10’ncu Olağan Genel Kurul ile TES-İŞ Genel Başkanlığına seçilen Mustafa Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ı ziyaret etti...Haberin Devamı
  • MARKA Yönetim Kuruluna İZAYDAŞ sunumu

    MARKA Yönetim Kuruluna İZAYDAŞ sunumu

    Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Nisan ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Bolu’da yapıldı. ..Haberin Devamı
  • İran Büyükelçisi Bikdeli İZAYDAŞ’ta

    İran Büyükelçisi Bikdeli İZAYDAŞ’ta

    İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ,  Karbon Zirvesinde iz bıraktı

    İZAYDAŞ, Karbon Zirvesinde iz bıraktı

    Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, II. İstanbul Karbon Zirvesi’nde farklı sektörlerin lider firmaları ile bir araya geldi...Haberin Devamı