İZAYDAŞ BURSADA TEHLİKELİ ATIKLARA DİKKAT ÇEKTİ



Atık yönetimi sektörünün lideri İZAYDAŞ,  sektör hakkında paylaşım toplantılarından birisini daha Bursada gerçekleştirdi.

Atık kabulüne başladığı 1997 yılından bu yana Bursadaki  firmalardan atık kabul eden İZAYDAŞ daha önce birçok ilde gerçekleştirdiği müşteri toplantılarını bu sefer Bursa ilinde gerçekleştirdi.

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte hazırlıkları bir aydır sürdürülen “Atık Yönetimi” konulu toplantı yoğun bir katılım ile BTSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Planlananın da üstünde olmak üzere 400ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen organizasyon toplantı öncesi tanışma kokteyli ile başladı. İZAYCAN maskotunun renk kattığı açılış esnasında Bursa basınının yoğun ilgisine maruz kalan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç,  verdiği röportajda; atık yönetiminin önemine değinerek, Bursa için de atık yönetimi konusunun büyük önem arz ettiğini belirtti. Bursada ki  yerel kamu otoriteleri ve sanayici temsilcileriyle de tanışma ve değerlendirme fırsatı bulan SARAÇ, kurulduğu günden bu yana Bursadan atık kabulü yapan İZAYDAŞın, atık alımından prosedür kolaylıklarına, fiyat indirimlerinden nakliye hizmetine kadar yapılan iyileştirmeler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. 

Toplantı bölümünde ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi  Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü sunumlarının ardından İZAYDAŞ sunumu yapıldı.

Tamamen dolu olan salondaki katılımcılar, son kısım olan soru cevap bölümünde İZAYDAŞ Genel Müdürü  Muhammet Saraç, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Çevre Mühendisi Serhan Akar ve  Bursa Büyükşehir Belediyesinden Yük.Çevre Mühendisi Hatice ÜNLÜ ye  sunumlar ve genel olarak atık yönetiminde karşılaştıkları sorunlar hakkında sorularını sordular.

Söz alan katılımcılar, böyle bir toplantının Bursada düzenlenmesine  ön ayak olan İZAYDAŞa teşekkür ederek, bu toplantının, Bursadaki atık yönetimi konusunu gündeme taşıyacağına inandıklarını belirttiler.

Katkı veren kurumlara yönelik plaket töreninin ardından toplu fotoğraf çekimleriyle program sona erdi.


 


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • “BİYODER Buluşmaları” İZAYDAŞ’ta gerçekleşti

    “BİYODER Buluşmaları” İZAYDAŞ’ta gerçekleşti

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, önemli programlardan birine daha ev sahipliği yaptı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ ile GTÜ işbirliği yapacak

    İZAYDAŞ ile GTÜ işbirliği yapacak

    Türkiye’nin atık yönetiminde lider kuruluşu İZAYDAŞ, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ve beraberindeki akademisyen heyeti ağırladı...Haberin Devamı
  • SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ…

    SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ…

    Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlayışımızın 79. yıldönümünde saygı ve rahmetle yâd ettik…..Haberin Devamı
  • Saraç, Vali Aksoy’u ziyaret etti

    Saraç, Vali Aksoy’u ziyaret etti

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, SANTEK 2017 fuarında yerini aldı

    İZAYDAŞ, SANTEK 2017 fuarında yerini aldı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bu yıl kapılarını dördüncü kez açan SANTEK 2017 Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı