İZAYDAŞ BURSADA TEHLİKELİ ATIKLARA DİKKAT ÇEKTİ



Atık yönetimi sektörünün lideri İZAYDAŞ,  sektör hakkında paylaşım toplantılarından birisini daha Bursada gerçekleştirdi.

Atık kabulüne başladığı 1997 yılından bu yana Bursadaki  firmalardan atık kabul eden İZAYDAŞ daha önce birçok ilde gerçekleştirdiği müşteri toplantılarını bu sefer Bursa ilinde gerçekleştirdi.

Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte hazırlıkları bir aydır sürdürülen “Atık Yönetimi” konulu toplantı yoğun bir katılım ile BTSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Planlananın da üstünde olmak üzere 400ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen organizasyon toplantı öncesi tanışma kokteyli ile başladı. İZAYCAN maskotunun renk kattığı açılış esnasında Bursa basınının yoğun ilgisine maruz kalan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç,  verdiği röportajda; atık yönetiminin önemine değinerek, Bursa için de atık yönetimi konusunun büyük önem arz ettiğini belirtti. Bursada ki  yerel kamu otoriteleri ve sanayici temsilcileriyle de tanışma ve değerlendirme fırsatı bulan SARAÇ, kurulduğu günden bu yana Bursadan atık kabulü yapan İZAYDAŞın, atık alımından prosedür kolaylıklarına, fiyat indirimlerinden nakliye hizmetine kadar yapılan iyileştirmeler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. 

Toplantı bölümünde ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi  Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü sunumlarının ardından İZAYDAŞ sunumu yapıldı.

Tamamen dolu olan salondaki katılımcılar, son kısım olan soru cevap bölümünde İZAYDAŞ Genel Müdürü  Muhammet Saraç, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Çevre Mühendisi Serhan Akar ve  Bursa Büyükşehir Belediyesinden Yük.Çevre Mühendisi Hatice ÜNLÜ ye  sunumlar ve genel olarak atık yönetiminde karşılaştıkları sorunlar hakkında sorularını sordular.

Söz alan katılımcılar, böyle bir toplantının Bursada düzenlenmesine  ön ayak olan İZAYDAŞa teşekkür ederek, bu toplantının, Bursadaki atık yönetimi konusunu gündeme taşıyacağına inandıklarını belirttiler.

Katkı veren kurumlara yönelik plaket töreninin ardından toplu fotoğraf çekimleriyle program sona erdi.


 


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞTAN KOKUSUZ BERTARAF

    İZAYDAŞTAN KOKUSUZ BERTARAF

    İZAYDAŞ olarak bir yandan evsel ve endüstriyel atıkları bertaraf ederken diğer yandan vazgeçilmez temel ilkemiz olan çevre ve insan sağlığına da zarar vermeden projelerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz...Haberin Devamı
  • ÖRNEK LABORATUVAR OLDU

    ÖRNEK LABORATUVAR OLDU

    Atık yakma ve depolama konusunda Türkiyenin en önemli kuruluşu konumunda bulunan İZAYDAŞ, iç hizmetler için kurulan laboratuvarını Türkiyenin örnek birimlerinden biri haline getirdi...Haberin Devamı
  • 2011 YILI I. YÖNETİM GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI

    2011 YILI I. YÖNETİM GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI

    Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞın, “2011 yılı I.Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı” İZAYDAŞ Genel Müdürlük Toplantı Salonunda yapıldı. ..Haberin Devamı
  • AYDIN VE YOLDADURMAZ AİLELERİNE MİSAFİR OLDUK

    AYDIN VE YOLDADURMAZ AİLELERİNE MİSAFİR OLDUK

    Sosyal işler talimatımız gereği çalışanlarımıza yönelik her ay düzenlenen ev ziyaretleri kapsamında Nisan ve Mayıs ayı ev ziyaretlerimizi Destek Hizmetler Birimi çalışanımız İsmail Aydın ve Depolama Alanları çalışanımız Serkan Yoldadurmazın evlerine gerçekleştirdik...Haberin Devamı
  • SARAÇDAN MÜSİAD ZİYARETİ

    SARAÇDAN MÜSİAD ZİYARETİ

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün ü ziyaret etti. ..Haberin Devamı