İZAYDAŞ 2011 YILINI GÖZDEN GEÇİRDİ



Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi ve sektörün tartışmasız lideri olan İZAYDAŞın, 2011 yılı standart çalışmalarının yanı sıra 2012 projeksiyonlarımız ve yatırımlarımızın masaya yatırıldığı “2011 yılı II. Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı” Genel Müdürlük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya orta ve üst düzey yöneticilerimiz tam kadro katıldı.

Toplantı Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇın açılış konuşmasıyla başladı. SARAÇ yaptığı konuşmada Uluslararası kabul görmüş standartlarla yönetim sistemini benimseyerek, kurumda katılımcı bir anlayışla sürekli iyileştirmenin sağlandığını, yapılan çalışmalarla ilgili son verilerin de bunu somut bir şekilde gösterdiğini ifade etti.

Saraç ayrıca şirketimizin çalışmaları, faaliyetleri açısından nerede olduğumuzu görmek, gerekli tedbir ve kararları almak adına bu tür toplantılara verdiği önemi vurguladı. Saraç “rekorlarımız devam ediyor. Tesise, 2011 yılında yakmaya gelen atık miktarımız 33 bin 789 ton olurken, 29 bin 900 ton atık da yakılarak bertaraf edildi. Ayrıca Laboratuvarımızın akredite olması bizler için büyük bir övünç ve sevinç kaynağıdır. Bu rekor artışlar ve başarılı sonuçlar nedeniyle emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımı kutlarım ve herkese teşekkür ederim” dedi.

Toplantının devamında Entegre Yönetim Sistemi Yönetim Temsilcimiz Fahrettin Alp hedeflerin gerçekleşme durumu, müşteri ve çalışan öneri şikâyet durumları, müşteri memnuniyeti oranı, düzeltici önleyici faaliyetler, eğitim faaliyetleri ve sistemle ilgili yapılan iyileştirmeler ve ihtiyaçlar hakkında değerlendirme sunumunu yaptı.

Daha sonra birim müdürlerimiz süreç performansları ve gerçekleştirilen iyileştirme faaliyetleriyle ilgili sunumlarını yaptılar. Oldukça etkin ve bir o kadarda renkli geçen sunumlarda zaman zamanda neşeli diyaloglarda yaşandı. 2011 yılı II. YGG toplantımız Teknik Genel Müdür Yardımcımız İsmail ULUDAĞ ve Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇın kapanış ve değerlendirme konuşmalarıyla sona erdi.

Toplantı sonunda karşılıklı yapılan istişareler ve değerlendirmelerin faydalı olduğu ve eksikliklerin giderilmesi açısından da verimli olduğu izlendi. Organizasyon birlikte yenilen akşam yemeği ile sona ererken İZAYDAŞ ailesinin mutluluğu fotoğraf karelerinde ki yerini aldı.
01.02.2012
 

Haber Resimleri



              



Diğer Haberler

  • TÜMSİADDAN SARAÇA ZİYARET

    TÜMSİADDAN SARAÇA ZİYARET

    TÜMSİAD adına konuşan Başkan Yaldız dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu, enerji dönüşümü, enerji verimliliği ve çevre konularında TÜMSİADın gerçekleştirmeyi planladığı projeler ve eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aktardı...Haberin Devamı
  • BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA

    BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA

    Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya kurumumuzun Bilgi İşlem Şefi ve Bilgi işlem çalışanları ile İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ile İştiraklerde çalışan Bilgi İşlem personeli katıldı...Haberin Devamı
  • GEMİ VE LİMAN İŞLETMECİLERİ İLE BULUŞTUK

    GEMİ VE LİMAN İŞLETMECİLERİ İLE BULUŞTUK

    Bilgilendirme toplantısı kapsamında organize ettiğimiz oluşuma Genel Müdürümüz Muhammet Saraç başta olmak üzere Genel Müdür Yardımcılarımız, bazı birim müdürlerimiz ile orta düzey yöneticilerimiz katıldı...Haberin Devamı
  • 2010 YILI II. YÖNETİM GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI

    2010 YILI II. YÖNETİM GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI

    Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞın, “2010 yılı II.Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı” İZAYDAŞ Genel Müdürlük Toplantı Salonunda yapıldı. ..Haberin Devamı
  • SARAÇ ‘TAN TES-İŞ GENEL BAŞKANI KUMLUYA ZİYARET

    SARAÇ ‘TAN TES-İŞ GENEL BAŞKANI KUMLUYA ZİYARET

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç bir süre önce yeniden TES-İŞ Genel Başkanlığına seçilen aynı zamanda TÜRK-İŞ Genel Başkanı da olan Mustafa Kumlu yu TES-İŞ Genel merkezinde ziyaret etti...Haberin Devamı