İZAYDAŞ 2011 YILINI GÖZDEN GEÇİRDİ
Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi ve sektörün tartışmasız lideri olan İZAYDAŞın, 2011 yılı standart çalışmalarının yanı sıra 2012 projeksiyonlarımız ve yatırımlarımızın masaya yatırıldığı “2011 yılı II. Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı” Genel Müdürlük Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıya orta ve üst düzey yöneticilerimiz tam kadro katıldı.
Toplantı Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇın açılış konuşmasıyla başladı. SARAÇ yaptığı konuşmada Uluslararası kabul görmüş standartlarla yönetim sistemini benimseyerek, kurumda katılımcı bir anlayışla sürekli iyileştirmenin sağlandığını, yapılan çalışmalarla ilgili son verilerin de bunu somut bir şekilde gösterdiğini ifade etti.
Saraç ayrıca şirketimizin çalışmaları, faaliyetleri açısından nerede olduğumuzu görmek, gerekli tedbir ve kararları almak adına bu tür toplantılara verdiği önemi vurguladı. Saraç “rekorlarımız devam ediyor. Tesise, 2011 yılında yakmaya gelen atık miktarımız 33 bin 789 ton olurken, 29 bin 900 ton atık da yakılarak bertaraf edildi. Ayrıca Laboratuvarımızın akredite olması bizler için büyük bir övünç ve sevinç kaynağıdır. Bu rekor artışlar ve başarılı sonuçlar nedeniyle emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımı kutlarım ve herkese teşekkür ederim” dedi.
Toplantının devamında Entegre Yönetim Sistemi Yönetim Temsilcimiz Fahrettin Alp hedeflerin gerçekleşme durumu, müşteri ve çalışan öneri şikâyet durumları, müşteri memnuniyeti oranı, düzeltici önleyici faaliyetler, eğitim faaliyetleri ve sistemle ilgili yapılan iyileştirmeler ve ihtiyaçlar hakkında değerlendirme sunumunu yaptı.
Daha sonra birim müdürlerimiz süreç performansları ve gerçekleştirilen iyileştirme faaliyetleriyle ilgili sunumlarını yaptılar. Oldukça etkin ve bir o kadarda renkli geçen sunumlarda zaman zamanda neşeli diyaloglarda yaşandı. 2011 yılı II. YGG toplantımız Teknik Genel Müdür Yardımcımız İsmail ULUDAĞ ve Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇın kapanış ve değerlendirme konuşmalarıyla sona erdi.
Toplantı sonunda karşılıklı yapılan istişareler ve değerlendirmelerin faydalı olduğu ve eksikliklerin giderilmesi açısından da verimli olduğu izlendi. Organizasyon birlikte yenilen akşam yemeği ile sona ererken İZAYDAŞ ailesinin mutluluğu fotoğraf karelerinde ki yerini aldı.
01.02.2012
Haber Resimleri






Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ UKAY 2011E KATILDI
Sözlü olarak sunulan bildiride İZAYDAŞ ın Tehlikeli Atık yakma sistemi, işleyişi ve bertaraf edilen atık miktarları hakkında katılımcılara bilgi verilmiştir. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ SOMALİYE ATIK YÖNETİMİ DESTEĞİ VERİYOR
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun talimatı ile İZAYDAŞ İşletme Müdürü Aksel Cesur, Mogadişunun çevre sorunları ve atıklarının yönetimi ile ilgili olarak, yerinde teknik inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere söz konusu heyetle beraber Somaliye ziyarette bulundular...Haberin Devamı -
ALDER YÖNETİMİ İZAYDAŞTA
Alikahyanın gelişimine katkıda bulunmak ve sosyal, kültürel, eğitim, istihdam gibi alanlarda toplumsal faydayı gözeterek insanlar arasında ki dayanışmayı sağlamak amacı ile kurulan ALDER (Alikahya Sosyal Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği) Başkanı Levent Doğar ve dernek yöneticileri İZAYDAŞı ziyaret ettiler...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ AMBALAJ FUARINDA
İZAYDAŞ, atık bertarafı konusunda ilk ve lokomotif olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla, atık üreticileriyle her platformda buluşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞTA ÖZEL GÜVENLİK İHALESİ YAPILDI
Yaptığı yeni yatırımlar ve hayata geçirdiği yeni projeler ile hızla büyüyen Türkiyenin lider atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ Özel Güvenlik Temini ihalesini tamamladı...Haberin Devamı