İZAYDAŞ AKADEMİ MEZUN VERMEYE DEVAM EDİYOR
Türkiyenin lider ve öncü atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ olarak bilgi, teknoloji ve tecrübelerimizi paylaşıyor ve eğitimler veriyoruz.“İZAYDAŞ Akademi” adı altında oluşturduğumuz proje kapsamında ikinci grup öğrencilerimiz de eğitimi tamamlayarak ikinci dönem mezunlarımız oldular.
ÇEVRE MÜHENDİSLERİNE EĞİTİM
14 kişiden oluşan Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğrencilerine Genel Müdürlük Toplantı Salonunda bir eğitim verildi. İZAYDAŞın konusunda uzman kadroları tarafından verilen teorik ve pratik eğitimlerle, atık yönetiminin tüm aşamaları katılımcı öğrencilerle paylaşıldı.
Eğitim programı çerçevesinde, İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı-TABS, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri - atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. Sonrasında öğrencilerle birlikte teknik saha turu yapıldı ve ardından, düzenlenen törenle öğrencilere sertifikaları verildi.
SARAÇ “BİRİKİMLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ”
Yöneticilerimizin de hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan İZAYDAŞ Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ; “Birikimimizi sektörün aktörleri ile daha sistematik olarak paylaşmayı hedeflemiştik. “İZAYDAŞ Akademi” kurumsal vizyonumuza olduğu kadar katılımcılara da değer katması nedeniyle bizim çok önem verdiğimiz bir çalışmadır. Bugün bunun ikinci eğitimini de tamamlamış olmaktan mutluyuz. Yeni eğitim taleplerini de dikkate alarak ihtiyaçlara uygun standart veya özel birtakım eğitimler “İZAYDAŞ Akademi” bünyesinde devam edecektir” dedi.
25.01.2012
Haber Resimleri











Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ’tan ÇMO kongresine destek
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Çevre Mühendisleri Odası tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Ulusal Çevre Mühendisliği Kongresi ODTÜ’de gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ sektörle işbirliği içinde
Atığı değere dönüştüren hamleleri ile bu alandaki liderlik misyonunu özverili bir biçimde sürdüren İZAYDAŞ, sektörle olan kurumsal ilişkilerini başarıyla yerine getiriyor. Genel Müdür Muhammet Saraç, İSTAÇ Genel Müdürü Fahrettin Soran, Genel Müdür Yardımcısı Vedat Balahorli, İstanbul Enerji Genel Müdürü Fatih Saltabaş’ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
TAYÇED için yeni dönem başlıyor
Atık yönetimi sektörünü tanıtmak ve temsil etmek misyonuyla birçok başarılı çalışmalara imza atan TAYÇED (Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği) Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’ta büyük bakım
Her yıl düzenli olarak bakımdan geçirilen ve belli bölümleri modernize edilen İZAYDAŞ tesisleri, kapsamlı bakımlarından birini daha başarıyla sürdürüyor...Haberin Devamı -
TEMA Gönüllüleri, İZAYDAŞ Akademi mezunu oldu
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı