İZAYDAŞ 2011 yılını değerlendirecek




Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak bir yandan tehlikeli atıkların doğaya ve çevreye zarar vermeden bertarafını sağlarken diğer taraftan elektrik enerjisi üreterek geri kazanım sağlamış oluyoruz.

Son zamanlarda İZAYDAŞ yönetiminin stratejisi ve çalışanların üstün gayretleri ile yapılan çalışmalar sonuçlarını vermeye başladı. Son verilere göre atık kabul etmeye başladığımız tarihten (1997) bu yana yakma tesisimize gelen atık miktarı artışlar göstererek tüm zamanların rekoru kırıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu liderliğinde, Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ve uzman ekiplerimiz ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemi uygulaması gerçekleştiren İZAYDAŞ bu çalışmalarının da meyvelerini toplamaya başladı.
2011 yılında tesisimize gelen atık yakma miktarı artış göstererek büyük bir başarıya daha imza atmış, aynı zamanda da atık üreticisi firmaların İZAYDAŞa olan güvenlerini de gözler önüne sermiş olduk.
Sanayicinin ve çevrecinin dostu İZAYDAŞ olarak aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ederken hedefimiz; yine yeni yeniden kendi rekorlarımızı kırmak, ülkemize ve kentimize fayda ve yarar sağlamaktır.

Başarı kamuoyu ile paylaşılacak
Bu başarımızı ve haklı gururumuzu sizler ve kamuoyumuzla paylaşmak istiyoruz. 2011 yılının değerlendirilmesi ve 2012 yılında tecrübemizle teknolojiyi birleştirerek, çevre ve sağlıklı toplum için hayata geçireceğimiz yeni projelerimizi siz basın mensubu arkadaşlarımızla paylaşmayı kendimize ve kentimize karşı büyük sorumluluk olarak görmekteyiz.

Bu bağlamda basın toplantımız 17 Ocak 2012 Salı Saat 09.00da İZAYDAŞ Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.

Temiz Çevre ve Sağlıklı Toplum için İZAYDAŞ…

 


Haber Resimleri







Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ Yönetim Kurulu toplandı

    İZAYDAŞ Yönetim Kurulu toplandı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ın Yönetim Kurulu toplantısı Genel Müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı
  • Manav Dernekleri İZAYDAŞ’ta

    Manav Dernekleri İZAYDAŞ’ta

    Manav derneklerinin temsilcileri, çalışmaları yerinde görmek ve bilgi almak üzere İZAYDAŞ’ı gezdi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, Geleceğe Nefes Oluyor

    İZAYDAŞ, Geleceğe Nefes Oluyor

    İZAYDAŞ, milyonlarca fidan dikimi için “Geleceğe Nefes Ol” kampanyasını tüm çalışanları ile birlikte fidan sahiplenerek desteklerken kendi tesislerinde fidan dikim çalışmalarını da yıllardır titizlikle sürdürüyor. İZAYDAŞ bugün de kampanya ile eş zamanlı olarak yeni fidanları toprakla buluşturdu...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta canlı yayında ilk ihale

    İZAYDAŞ’ta canlı yayında ilk ihale

    İZAYDAŞ, resmi internet sitesinden canlı yayınladığı ilk ihalesini gerçekleştirdi. Bugüne kadar bütün ihalelerini video kamera kaydı ile arşivleyen İZAYDAŞ’ın canlı yayındaki ilk ihalesi “Atık Kabul Tesisi Yapım İşi” oldu...Haberin Devamı
  • 10. TÜRKTAY’da İZAYDAŞ, atık sektörüne seslendi

    10. TÜRKTAY’da İZAYDAŞ, atık sektörüne seslendi

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bu yıl onuncu kez düzenlenen TÜRKTAY Paneli’nde yerini aldı. ..Haberin Devamı