İZAYDAŞ LABORATUVARI ARTIK AKREDİTE
Yaptığı yeni yatırımlar ve hayata geçirdiği yeni projeler ile hızla büyüyerek sanayicinin memnuniyetini kazanan, Türkiyenin lider atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ, Türk Akreditasyon kurumu TÜRKAK tarafından laboratuvar yeterlilik belgesini aldı.
İZAYDAŞ tarafından yapılan başvuru neticesinde TÜRKAK görevlileri tarafından yapılan “TS EN ISO/IEC 17025 Standardı” denetiminde laboratuvarımızın akredite laboratuvar olarak belgelendirilmesine karar verilmiştir.
1996 yılında kurulan ve 2006 yılından itibaren ISO 14001, ISO 9001 ve OHSAS 18001 entegre yönetim sistemiyle tam uyum içerisinde, çevre analizleri konusunda modern ekipmanları ve uzman personeli ile hizmetlerini sürdürmekte olan İZAYDAŞ Laboratuvarı, 22.07.2011 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı – Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünden almış olduğu “Çevre Ölçüm ve Analizleri Ön Yeterlilik Belgesi” ve TÜRKAKtan aldığı akreditasyon ile 15 yıllık tecrübesini, Türk sanayicisi başta olmak üzere, ilgili kurum ve kuruluşların hizmetine sunmaktadır.
Akredite Laboratuvarımız ile
- Atık su, Nehir ve Akarsu, Göl ve Gölet
- Katı Atık,
- Toprak,
- Arıtma Çamurlarına yönelik, sanayicilerimizin istediği analizler yapılabilmektedir.
Konu ile ilgili görüşlerini belirten Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ;“Her türlü deney ve kalibrasyonun yapılabildiği İZAYDAŞ laboratuvarı, kurumumuzun sektör içerisindeki liderliğini ve öncülüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş ve göğsümüzü kabartmıştır. Laboratuvarımız sektörde örnek alınan ve tercih edilen bir laboratuvar olacaktır. Çevre mevzuatı çerçevesinde piyasada rekabet edebilen bir kuruluş olarak çalışmalarına devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz” dedi.
Çalışma hızımızı kesmeden yoluna devam eden “Büyük İZAYDAŞ Ailesi” özverili çalışmalarının haklı gururunu yaşarken bu sevincini siz değerli dostlarımız ve kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duymaktadır” dedi.
03.01.2012
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, çöpgazından elektrik üretimine Dilovası’nı da ekledi.
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, enerji üretimi yatırımlarında hız kesmiyor. ..Haberin Devamı -
Saygı ve rahmetle andık
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle yad ettik…..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ VI. Türktay Paneli’nde yerini aldı
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, kısa adı TÜRKTAY olan Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli’nde yer aldı. ..Haberin Devamı -
Enerjimiz HES ile yükseliyor
İZAYDAŞ, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Yuvacık Barajı’ndan içme suyu arıtma tesisine giden sudan elektrik üretiyor...Haberin Devamı -
Milletvekili Aygün İZAYDAŞ Dilovası tesisini inceledi
Milletvekili Zeki Aygün İZAYDAŞ’ın Dilovası’ndaki tesisinde incelemelerde bulundu. Aygün, “Evsel atık düzenli depolama sahasında yapılan özverili çalışmaları, halkımıza daha iyi anlatabilmek için buradayız” dedi...Haberin Devamı