İZAYDAŞ LABORATUVARI ARTIK AKREDİTE



Yaptığı yeni yatırımlar ve hayata geçirdiği yeni projeler ile hızla büyüyerek  sanayicinin memnuniyetini kazanan, Türkiyenin lider atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ, Türk Akreditasyon kurumu TÜRKAK  tarafından laboratuvar yeterlilik belgesini aldı.

İZAYDAŞ tarafından yapılan başvuru neticesinde TÜRKAK görevlileri tarafından yapılan “TS EN ISO/IEC 17025 Standardı” denetiminde laboratuvarımızın akredite laboratuvar olarak belgelendirilmesine karar verilmiştir.

1996 yılında kurulan ve 2006 yılından itibaren ISO 14001, ISO 9001 ve OHSAS 18001 entegre yönetim sistemiyle tam uyum içerisinde, çevre analizleri konusunda modern ekipmanları ve uzman personeli ile hizmetlerini sürdürmekte olan  İZAYDAŞ Laboratuvarı, 22.07.2011 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı – Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünden almış olduğu  “Çevre Ölçüm ve Analizleri Ön Yeterlilik Belgesi” ve TÜRKAKtan aldığı akreditasyon ile 15 yıllık tecrübesini, Türk sanayicisi  başta olmak üzere, ilgili kurum ve kuruluşların hizmetine sunmaktadır.

Akredite Laboratuvarımız ile
- Atık su, Nehir ve Akarsu, Göl ve Gölet
- Katı Atık,
- Toprak,
- Arıtma Çamurlarına yönelik, sanayicilerimizin istediği analizler yapılabilmektedir.

Konu ile ilgili görüşlerini belirten Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ;“Her türlü deney ve kalibrasyonun yapılabildiği İZAYDAŞ laboratuvarı, kurumumuzun sektör içerisindeki liderliğini ve öncülüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş ve göğsümüzü kabartmıştır. Laboratuvarımız sektörde örnek alınan ve tercih edilen bir laboratuvar olacaktır. Çevre mevzuatı çerçevesinde piyasada  rekabet edebilen  bir kuruluş olarak çalışmalarına devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz” dedi.

Çalışma hızımızı  kesmeden yoluna devam eden “Büyük İZAYDAŞ Ailesi” özverili çalışmalarının haklı gururunu yaşarken bu sevincini siz değerli dostlarımız ve kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duymaktadır” dedi.

03.01.2012

 


 


Haber Resimleri



        



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ IFAT 2018 MÜNİH FUARINDA

    İZAYDAŞ IFAT 2018 MÜNİH FUARINDA

    Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük çevre teknolojileri fuarı IFAT 2018’e İZAYDAŞ çıkarma yaptı. ..Haberin Devamı
  • Emeklilerimizi uğurladık

    Emeklilerimizi uğurladık

    Şirketimizde çeşitli birimlerde görev yapmış dokuz çalışan emekli oldu. Emekli olan İZAYDAŞ çalışanlarına yöneticilerimizin de katıldığı bir plâket töreni düzenlendi. ..Haberin Devamı
  • Stajyerlerimizi uğurladık

    Stajyerlerimizi uğurladık

    İZAYDAŞ’ta kış dönemi stajyerleri için program düzenlendi. Stajyerlere başarı belgelerinin de verildiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “İşinizi sevmek başarının birinci anahtarıdır” dedi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Anadolu Üniversitesi’ni ağırladı

    İZAYDAŞ Anadolu Üniversitesi’ni ağırladı

    İZAYDAŞ, hizmet ve çalışmalarını başta üniversiteli gençler olmak üzere toplumun her kesimi ile paylaşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’a 150 yeni fidan

    İZAYDAŞ’a 150 yeni fidan

    Beş yılda 52 Bin fidan dikimi ile ağaçlandırma çalışmalarına özen gösteren İZAYDAŞ, bir başka ağaçlandırma etkinliğine daha ev sahipliği yaptı...Haberin Devamı