İZAYDAŞ AKADEMİ İLK ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU



Atık yönetimi sektörünün lideri olan İZAYDAŞ, bilgi ve tecrübesini paylaşma yolunda önemli bir çalışmayı daha başlattı. 2011 yılı planlı çalışmalarından “İZAYDAŞ Akademi” 23-24 Aralık 2011 tarihlerinde 20 kişiden oluşan Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim çalışmasını tamamladı.

Tamamen İZAYDAŞın konusunda uzman kadroları tarafından verilen teorik ve pratik eğitimlerle, atık yönetiminin tüm aşamaları katılımcı öğrencilerle paylaşıldı.

Eğitim programı çerçevesinde, İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı-TABS, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri - atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. Ayrıca atık ambalajlama ve işletme içi geçici depolamanın yanı sıra İZAYDAŞ teknik gezisinin ardından düzenlenen törenle öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Eğitimlere katılan öğrenciler, çok yararlı ve pratikte işe yarar bilgileri öğrenmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, bu eğitimin iş başvurularında kendilerine avantaj sağlayacağına inandıklarını belirttiler.

Törende bir konuşma yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet SARAÇ;  “birikimimizi sektörün aktörleri ile daha sistematik olarak paylaşmayı hedeflemiştik.  “İZAYDAŞ Akademi” kurumsal vizyonumuza olduğu kadar katılımcılara da değer katması nedeniyle bizim çok önem verdiğimiz bir çalışmadır. Bugün bunun ilk eğitimini tamamlamış olmaktan mutluyuz. Yeni eğitim taleplerini de dikkate alarak ihtiyaçlara uygun standart veya özel birtakım eğitimler “İZAYDAŞ Akademi” bünyesinde devam edecektir” dedi. Eğitim belge töreni ve resim çekilmesinin ardından sona erdi.

26.12.2011


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞI BİR HAFTADA 450 ÖĞRENCİ ZİYARET ETTİ

    İZAYDAŞI BİR HAFTADA 450 ÖĞRENCİ ZİYARET ETTİ

    Yaptığı yeni yatırımlar, hayata geçirdiği projeler ve kırdığı rekorlar ile emin adımlarla yoluna devam eden Türkiyenin lider atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ, sanayicilerimizin olduğu kadar eğitim çağında ki çocuklarımızın da gözdesi durumunda...Haberin Devamı
  • TBMM ÇEVRE KOMİSYONU ÜYELERİ İZAYDAŞI ZİYARET ETTİ

    TBMM ÇEVRE KOMİSYONU ÜYELERİ İZAYDAŞI ZİYARET ETTİ

    Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya ve 15 komisyon üyesi milletvekilleri tesislerimizi ziyaret ettiler. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AİLESİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

    İZAYDAŞ AİLESİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, çalışanlarının yoğun katılımı ile Türk Kızılayı Kocaeli Şubesine kan bağışında bulundu. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞTA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    İZAYDAŞTA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    İZAYDAŞ ailesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bayan çalışanlarımıza Genel Müdürlük Toplantı Salonumuzda kahvaltılı bir etkinlik düzenledik...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AKADEMİ, KENTİMİZİN BELEDİYELERİYLE BULUŞTU

    İZAYDAŞ AKADEMİ, KENTİMİZİN BELEDİYELERİYLE BULUŞTU

    2011 yılı Aralık ayında ilk eğitimini vererek, tecrübelerini paylaşma sürecine giren ve büyük ilgi gören İZAYDAŞ Akademi, bu kez, kentimizin belediyelerinin çevre yönetici ve çalışanlarına eğitim verdi...Haberin Devamı