İZAYDAŞ AKADEMİ İLK ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU



Atık yönetimi sektörünün lideri olan İZAYDAŞ, bilgi ve tecrübesini paylaşma yolunda önemli bir çalışmayı daha başlattı. 2011 yılı planlı çalışmalarından “İZAYDAŞ Akademi” 23-24 Aralık 2011 tarihlerinde 20 kişiden oluşan Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerine yönelik eğitim çalışmasını tamamladı.

Tamamen İZAYDAŞın konusunda uzman kadroları tarafından verilen teorik ve pratik eğitimlerle, atık yönetiminin tüm aşamaları katılımcı öğrencilerle paylaşıldı.

Eğitim programı çerçevesinde, İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı-TABS, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri - atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. Ayrıca atık ambalajlama ve işletme içi geçici depolamanın yanı sıra İZAYDAŞ teknik gezisinin ardından düzenlenen törenle öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Eğitimlere katılan öğrenciler, çok yararlı ve pratikte işe yarar bilgileri öğrenmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, bu eğitimin iş başvurularında kendilerine avantaj sağlayacağına inandıklarını belirttiler.

Törende bir konuşma yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet SARAÇ;  “birikimimizi sektörün aktörleri ile daha sistematik olarak paylaşmayı hedeflemiştik.  “İZAYDAŞ Akademi” kurumsal vizyonumuza olduğu kadar katılımcılara da değer katması nedeniyle bizim çok önem verdiğimiz bir çalışmadır. Bugün bunun ilk eğitimini tamamlamış olmaktan mutluyuz. Yeni eğitim taleplerini de dikkate alarak ihtiyaçlara uygun standart veya özel birtakım eğitimler “İZAYDAŞ Akademi” bünyesinde devam edecektir” dedi. Eğitim belge töreni ve resim çekilmesinin ardından sona erdi.

26.12.2011


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • Kocaeli Sıfır Atık Festivali

    Kocaeli Sıfır Atık Festivali

    İZAYDAŞ, Kocaeli Sıfır Atık Festivali paydaşları arasında... ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Laboratuvarı’na önemli görev

    İZAYDAŞ Laboratuvarı’na önemli görev

    Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çevre Laboratuvarlarını uzaktan denetim sorumluluğu İZAYDAŞ Laboratuvarı’na verildi. ..Haberin Devamı
  • Planlı büyük bakım başladı

    Planlı büyük bakım başladı

    İZAYDAŞ Yakma tesisinde planlı büyük bakım başladı...Haberin Devamı
  • ATY Tesisi inşaatı ihalesi tamamlandı

    ATY Tesisi inşaatı ihalesi tamamlandı

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, “ATY Tesisi İnşaat Yapım İşi” ihalesini tamamladı...Haberin Devamı
  • Vefat

    Vefat

    İZAYDAŞ eski çalışanlarımızdan (emekli) Ali Sait KESKİN’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz...Haberin Devamı