İZAYDAŞTA ANLAMLI KUTLAMA TÖRENİ



Türkiyenin lider, öncü ve lisanslı ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak bir yandan doğaya ve çevreye zarar vermeden atıkların bertarafını sağlarken diğer yandan sosyal sorumluluklarımızı da göz ardı etmeden toplumsal hassasiyetler noktasında üzerimize düşen görevleri yerine getirme gayreti içerisinde yolumuza devam ediyoruz.

Bu kapsamda 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle tesisimize yakın konumda bulunan Solaklar ve Farabi İlköğretim Okulu öğretmenlerini iki grup halinde Genel Müdürlük toplantı salonumuzda ağırlayarak bir kutlama programı düzenledik. Törene Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, Teknik Genel Müdür Yardımcımız İsmail Uludağ ile bazı yöneticilerimiz de iştirak ettiler.

Saraç günün önemine binaen yaptığı konuşmasında; gelecek nesillerin yetişmesinde ve sahip olunan değerlerde öğretmenlerimizin çok büyük emekleri olduğunu, haklarının ödenemeyeceğini vurguladı. Saraç ayrıca “Bu vesile ile siz değerli öğretmenlerimizi burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Öğretmenler gününüz kurlu olsun” dedi.
“İZAYDAŞ her zaman yanımızda oldu”
Sonrasında ise söz alan Solaklar İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Yıldız ile Farabi İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Ünlü; İZAYDAŞın bizlere sağladığı destek çok büyük ve görmezden gelinemez. Her anlamda bize katkıları olan ve çocuklarımızın eğitimine verdiği desteklerden dolayı İZAYDAŞ yönetimine minnettarız. Bizler için önem arz eden böylesine güzel bir günde yapılan jest ve misafirperverliğinizden dolayı çok mutlu olduk ve duygulandık” diyerek duygu ve düşüncelerini ortak bir lisan ile ifade ettiler.
Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından bazı öğretmenlerimiz günün anısına birer şarkı söylediler. Tören Genel Müdürümüz Muhammet Saraç tarafından öğretmenlerimize takdim edilen hediyeler ile sona erdi.

24.11.2011


Haber Resimleri



              



Diğer Haberler

  • DENİZ UÇAĞI İLE TÜM MARMARA KONTROL ALTINDA

    DENİZ UÇAĞI İLE TÜM MARMARA KONTROL ALTINDA

    İZAYDAŞ’ın denetleme filosuna kattığı yeni deniz uçağı, bir yılda 162 saatlik uçuş ile sadece İzmit Körfezi değil Marmara Denizi, içme suyu havzaları ve olası orman yangınlarını denetledi...Haberin Devamı
  • İzmit Körfezi’nden bir yılda 400 ton çöp toplandı

    İzmit Körfezi’nden bir yılda 400 ton çöp toplandı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Körfezi’nde gemi atıkları alımı faaliyetlerini yürütürken körfezin korunması ve temizliği için filosuna kattığı dört adet deniz yüzeyi temizleme tekneleri ile son bir yılda 400 ton çöp topladı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Akademi 46. dönem mezunlarını verdi

    İZAYDAŞ Akademi 46. dönem mezunlarını verdi

    Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ kadın çalışanlarına sürpriz yaptı

    İZAYDAŞ kadın çalışanlarına sürpriz yaptı

    İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle gerçekleştirilen kahvaltılı programda bir araya geldi. Genel Müdürlük konferans salonunda gerçekleşen organizasyon, hediye takdimi ve sürpriz ile son buldu...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Atık Yönetimi Zirvesi’nde

    İZAYDAŞ Atık Yönetimi Zirvesi’nde

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2019 Atık Yönetimi Zirvesi’nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Dört gün süren zirvede İZAYDAŞ, gerçekleştirdiği dört sunum ile örnek uygulamalarını tüm katılımcılarla paylaştı, büyük takdir topladı...Haberin Devamı