BAKANLIK YETKİLİLERİ BİYOGAZ TESİSİNİ İNCELEDİ
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri beraberinde bulunan yabancı konuklar ile birlikte bünyemizde bulunan Biyogaz Tesisini incelemek üzere ziyarette bulundular.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Belediye Atıkları Şube Müdürü İbrahim Özdemir, yine bakanlık bünyesinde görev yapan çevre mühendisleri Ufuk Sayın ve Recep Karamehmetoğlu, GIZ firması yetkilileri Pierre Johannes, Buket Atlı ve IBBK firması yetkilisi Birgit Pfeifer ile birlikte İZAYDAŞın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacı ile tesislerimizi gezdiler. Konuklarımıza Teknik Genel Müdür Yardımcımız İsmail Uludağ, İşletme Müdürümüz Aksel Cesur, Geri Kazanım Şefimiz Şahan Dede ve TÜBİTAK yetkilileri eşlik ettiler.
Biyogaz tesislerini yakından inceleyen Özdemir ve beraberindeki konuklar Düzenli Depolama Sahalarını da gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İZAYDAŞın önemine istinaden görüşlerini ifade eden Özdemir “Atık yönetimi konusunda Türkiyede ilk akla gelen tesis İZAYDAŞtır. Güvenilirliği ve tecrübesi ile sektörde lider konumda ve örnek bir tesistir” diyerek düşüncelerini paylaştı. Misafirlerimiz birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı sonrasında teşekkür ederek tesislerimizden ayrıldılar.
Haber Resimleri


Diğer Haberler
-
İSO´dan İZAYDAŞ´a plaket
İstanbul Sanayi Odası 13. Çevre ve Şehircilik Ödülleri sahiplerini buldu. ..Haberin Devamı -
2012´Yİ DE REKORLARLA TAMAMLADIK
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, 2011 yılında her alanda elde ettikleri rekor rakamları, geçen yıl daha da geliştirdiklerini söyledi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´A BİR KALİTE BELGESİ DAHA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kendini geliştirmeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´ta TİS görüşmeleri başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ´ta toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başladı. Yerel-Sen, TES- İŞ ve İZAYDAŞ´ın üst düzeyde temsil edildiği ilk toplantıda, toplam 40 madde geçildi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´A 3 YILDA 25 BİN FİDAN
İZAYDAŞ´ta birkaç yıl önce başlayan ağaç dikim seferberliği bütün hızıyla devam ediyor...Haberin Devamı