İZAYDAŞ ATIK ÜRETİCİLERİYLE GOSBDA BULUŞTU
Ülkemizin ilk ve atık alım miktar ve çeşitliliği bakımından en büyük bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Merkezinde (GOSB) Kocaeli ve çevre illerde üretim yapan firmalar ile, Kocaeli ve genelde ülkemizde atık yönetiminde gelinen noktayı değerlendirmek ve atık üreticileriyle işbirliği potansiyelini arttırmak amacıyla bir toplantı organize etti.
İZAYDAŞın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz ve KSO, GOSB, TOSB, DOSB, GEPOSB ve Güzeller OSB yetkilileriyle birlikte yaklaşık 150 kişi katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sanayicilere hitaben yaptığı konuşmada, öncelikle Büyükşehir Belediyesinin çevre üzerine yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında sanayi kuruluşu temsilcilerine bilgiler aktardı. Karaosmanoğlu ayrıca Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İZAYDAŞın öneminden bahsederek “İZAYDAŞ siz sanayi kuruluşlarının hizmetindedir. Sizlerden beklentimiz tehlikeli atıklarınızı kontrol altına almanızdır. Çevrenin korunması ve halkımızın sağlığı açısından atıklarınızın bertarafını sağlayınız. İZAYDAŞ sanayi kuruluşlarına ticari bir kuruluş olarak değil; çevre kuruluşu olarak hizmet vermektedir. İZAYDAŞ ilimize ve Ülkemizin dört bir tarafına hizmet veren bir kuruluş olarak ele alınmalı ve öyle değerlendirilmeli” dedi.
Karaosmanoğlunun konuşmasının ardından söz alan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ise İZAYDAŞın faaliyet alanları ve verdiği hizmetler hakkında bir sunum yaptı. Saraç; İZAYDAŞ olarak sanayicilerimize uygun şartlarda hizmet verdiklerini, müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ifade etti. Muhammet Saraçın sunumunun ardından yapılan soru cevap bölümünde ise sanayiciler ile atık yönetimi ile ilgili uygulamalar hakkında değerlendirme yapma imkanı sağlandı. Birçok konuda İZAYDAŞ yetkililerine bertaraf ve atık yönetimi konularında sorular geldi.
“Sanayicilerden İZAYDAŞa övgü”
Söz alan bazı sanayi kuruluşu yetkilileri organizasyonunu düzenleyen İZAYDAŞa teşekkür ettiler. Sanayiciler eskiden İZAYDAŞa atık vermekte zorluk çektiklerini ifade ederek, atık süreçlerinde iyileştirme yapan İZAYDAŞ yetkililerine teşekkür ettiler. Değerlendirme toplantısı birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ve katılımcılara verilen çeşitli hediyeler ile son buldu.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
GENÇ KOCAELİ´LİLER, İZAYDAŞ´TA
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, yaptığı çalışmalar ve verdiği hizmetler hakkında bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. ..Haberin Devamı -
BAŞKAN´DAN HES´E YAKIN TAKİP
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık Barajı´ndan elektrik üretecek olan HES projesinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi...Haberin Devamı -
SAYIŞTAY DENETÇİLERİ İZAYDAŞ´TAYDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ´ta ihale komisyonu ve kontrol teşkilatı üyelerine yönelik olarak 8220;Kamu ihale mevzuatı8221; ve 8220;Sayıştay denetimi8221; konulu eğitim düzenlendi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´ta bowling heyecanı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ´ın kadın çalışanları, bowling turnuvasında bir araya geldi. ..Haberin Devamı -
ÇÖP SIZINTI SUYUNA YENİ ARITMA TESİSİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ,evsel atık depolama alanlarından çıkan çöp sızıntı suları için yeni bir arıtma tesisi inşa ediyor...Haberin Devamı