İZAYDAŞ ATIK ÜRETİCİLERİYLE GOSBDA BULUŞTU
Ülkemizin ilk ve atık alım miktar ve çeşitliliği bakımından en büyük bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Merkezinde (GOSB) Kocaeli ve çevre illerde üretim yapan firmalar ile, Kocaeli ve genelde ülkemizde atık yönetiminde gelinen noktayı değerlendirmek ve atık üreticileriyle işbirliği potansiyelini arttırmak amacıyla bir toplantı organize etti.
İZAYDAŞın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz ve KSO, GOSB, TOSB, DOSB, GEPOSB ve Güzeller OSB yetkilileriyle birlikte yaklaşık 150 kişi katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sanayicilere hitaben yaptığı konuşmada, öncelikle Büyükşehir Belediyesinin çevre üzerine yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında sanayi kuruluşu temsilcilerine bilgiler aktardı. Karaosmanoğlu ayrıca Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İZAYDAŞın öneminden bahsederek “İZAYDAŞ siz sanayi kuruluşlarının hizmetindedir. Sizlerden beklentimiz tehlikeli atıklarınızı kontrol altına almanızdır. Çevrenin korunması ve halkımızın sağlığı açısından atıklarınızın bertarafını sağlayınız. İZAYDAŞ sanayi kuruluşlarına ticari bir kuruluş olarak değil; çevre kuruluşu olarak hizmet vermektedir. İZAYDAŞ ilimize ve Ülkemizin dört bir tarafına hizmet veren bir kuruluş olarak ele alınmalı ve öyle değerlendirilmeli” dedi.
Karaosmanoğlunun konuşmasının ardından söz alan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ise İZAYDAŞın faaliyet alanları ve verdiği hizmetler hakkında bir sunum yaptı. Saraç; İZAYDAŞ olarak sanayicilerimize uygun şartlarda hizmet verdiklerini, müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ifade etti. Muhammet Saraçın sunumunun ardından yapılan soru cevap bölümünde ise sanayiciler ile atık yönetimi ile ilgili uygulamalar hakkında değerlendirme yapma imkanı sağlandı. Birçok konuda İZAYDAŞ yetkililerine bertaraf ve atık yönetimi konularında sorular geldi.
“Sanayicilerden İZAYDAŞa övgü”
Söz alan bazı sanayi kuruluşu yetkilileri organizasyonunu düzenleyen İZAYDAŞa teşekkür ettiler. Sanayiciler eskiden İZAYDAŞa atık vermekte zorluk çektiklerini ifade ederek, atık süreçlerinde iyileştirme yapan İZAYDAŞ yetkililerine teşekkür ettiler. Değerlendirme toplantısı birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ve katılımcılara verilen çeşitli hediyeler ile son buldu.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, altı aylık karnesine baktı
İZAYDAŞ, 2016 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. İki günlük mesai diliminde bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini aktardı. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı hız kesmiyor
Yeterlilik Testleri Düzenleme konusunda uluslararası yetkili kurumlar arasında yerini alan İZAYDAŞ Çevre Laboratuvarı, kapsam genişletme çalışmalarında hız kesmiyor. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ailesi meydanı bırakmadı
Yakın tarihin en hain ihanetlerinden birine uğrayan ülkemiz, Türk halkının sağduyusu ile büyük bir destan yazdı. 15 Temmuz gecesinden itibaren meydanlarda süren demokrasi nöbetleri tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, TÜGVA Yaz Okulu öğrencilerini ağırladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği bünyesindeki yaz okulu öğrencilerini ağırladı. ..Haberin Devamı -
Birlikteyiz, beraberiz ve kararlıyız…
Türkiye Cumhuriyeti, 15 Temmuz 2016 gecesi asker kılığına girmiş eli kanlı terör örgütü üyesi gruplar tarafından, yakın tarihinin en hain ihanetlerinden birine uğramış, ancak ülkemizin yıkılmaz devlet geleneği, tek yürek olan siyasi otoritesi, cesur güvenlik görevlileri, gerçekleri aktarmak için çabalayan özverili habercileri ve Türk halkının sağduyusu bu menfur girişimin başarıya ulaşmasını engellemiştir...Haberin Devamı