İZAYDAŞ ATIK ÜRETİCİLERİYLE GOSBDA BULUŞTU
Ülkemizin ilk ve atık alım miktar ve çeşitliliği bakımından en büyük bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Merkezinde (GOSB) Kocaeli ve çevre illerde üretim yapan firmalar ile, Kocaeli ve genelde ülkemizde atık yönetiminde gelinen noktayı değerlendirmek ve atık üreticileriyle işbirliği potansiyelini arttırmak amacıyla bir toplantı organize etti.
İZAYDAŞın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz ve KSO, GOSB, TOSB, DOSB, GEPOSB ve Güzeller OSB yetkilileriyle birlikte yaklaşık 150 kişi katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sanayicilere hitaben yaptığı konuşmada, öncelikle Büyükşehir Belediyesinin çevre üzerine yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında sanayi kuruluşu temsilcilerine bilgiler aktardı. Karaosmanoğlu ayrıca Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İZAYDAŞın öneminden bahsederek “İZAYDAŞ siz sanayi kuruluşlarının hizmetindedir. Sizlerden beklentimiz tehlikeli atıklarınızı kontrol altına almanızdır. Çevrenin korunması ve halkımızın sağlığı açısından atıklarınızın bertarafını sağlayınız. İZAYDAŞ sanayi kuruluşlarına ticari bir kuruluş olarak değil; çevre kuruluşu olarak hizmet vermektedir. İZAYDAŞ ilimize ve Ülkemizin dört bir tarafına hizmet veren bir kuruluş olarak ele alınmalı ve öyle değerlendirilmeli” dedi.
Karaosmanoğlunun konuşmasının ardından söz alan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ise İZAYDAŞın faaliyet alanları ve verdiği hizmetler hakkında bir sunum yaptı. Saraç; İZAYDAŞ olarak sanayicilerimize uygun şartlarda hizmet verdiklerini, müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ifade etti. Muhammet Saraçın sunumunun ardından yapılan soru cevap bölümünde ise sanayiciler ile atık yönetimi ile ilgili uygulamalar hakkında değerlendirme yapma imkanı sağlandı. Birçok konuda İZAYDAŞ yetkililerine bertaraf ve atık yönetimi konularında sorular geldi.
“Sanayicilerden İZAYDAŞa övgü”
Söz alan bazı sanayi kuruluşu yetkilileri organizasyonunu düzenleyen İZAYDAŞa teşekkür ettiler. Sanayiciler eskiden İZAYDAŞa atık vermekte zorluk çektiklerini ifade ederek, atık süreçlerinde iyileştirme yapan İZAYDAŞ yetkililerine teşekkür ettiler. Değerlendirme toplantısı birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ve katılımcılara verilen çeşitli hediyeler ile son buldu.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
BAŞTOPÇU DİLOVASI ATIK DEPOLAMA SAHASINI GEZDİ
Kocaeli Milletvekilimiz Muzaffer Baştopçu beraberinde Dilovası Belediye Başkanımız Cemil Yaman ve bazı yöneticiler ile birlikte İZAYDAŞın işlettiği Dilovası Düzenli Evsel Katı Atık Depolama Sahasını ziyaret etti...Haberin Devamı -
DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ SEKAPARKTA KUTLANDI
Atık ve Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma etkinlik alanında stand açtı...Haberin Devamı -
İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALKAVUR İZAYDAŞI ZİYARET ETTİ
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur Genel Müdürümüz Muhammet Saraça ..Haberin Devamı -
KOCAELİ KÜLTÜR SANAT VE EĞLENCE FUARI AÇILDI
Bu yıl 45. si düzenlenen Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Fuar Müdürü Fevzi Utaş, Sanayi ve Ticaret Odaları Yönetim Kurulu Başkanları, çok sayıda sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve İlimiz Bürokratlarının katılımı ile düzenlen bir törenle açıldı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, BURSA TÜYAPDA ATIK ÜRETİCİLERİYLE BULUŞTU
Türkiyenin ilk ve hala en büyük kapasiteli atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak, artan kapasitemiz ve atık üreticilerinin lehine uygulamaya konulan yeniliklerimizle her fırsatta atık üreticileriyle buluşmaya gayret ediyoruz...Haberin Devamı