İZAYDAŞ AMBALAJ FUARINDA
İZAYDAŞ, atık bertarafı konusunda ilk ve lokomotif olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla, atık üreticileriyle her platformda buluşmaya devam ediyor.
İZAYDAŞ, 15-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen 17. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarına katıldı.
Ambalaj sektöründe yer alan 15i dernek ve vakıf olmak üzere 580 firmanın katıldığı fuarda, mevcut müşterilerimizin yanı sıra yeni müşterilerle de iletişim kurma fırsatı yakaladık.
Ülkemizdeki Ambalaj endüstrisinin önemli firmalarının neredeyse tamamının katıldığı fuarda standımızı ziyaret eden firmalarla, atıkların bertarafı ile ilgili süreçler hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Ayrıca katılımcı firmaların stantları ziyaret edilerek İZAYDAŞın tanıtımı yapıldı. Fuarda yer alan tek atık bertaraf tesisi olmamızın ilgiyle karşılandığı ve takdir edildiği fuarlara katılımımız, atık üreticileriyle her platformda buluşma gayretimiz çerçevesinde devam edecektir.
Haber Resimleri






Diğer Haberler
-
Türkiye'nin lider ve en güvenilir kuruluşu İZAYDAŞ
Sektörün lider kuruluşu İZAYDAŞ, dikkatli ve titiz çalışmaları ile atık yönetiminde Türkiye'nin en güvenli tesisi olduğunu bir kez daha ortaya koydu...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, enerji yönetim sistemini belgelendirdi
Atık yönetiminde Türkiye'nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, enerji yönetimi sistemlerini de uluslararası standarda taşıdı. ..Haberin Devamı -
Bizim Kent Dostluk Grubu İZAYDAŞ´ta buluştu
Bizim Kent Dostluk Grubu´nun geleneksel kahvaltı programı bu kez İZAYDAŞ´ta gerçekleşti...Haberin Devamı -
Marmara Belediyeler Birliği İZAYDAŞ´ı inceledi.
Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde düzenlenen "Belediyeler Çevre Platformu Teknik Temaslar Programı" çerçevesinde İstanbul ve Bursa´ya bağlı 11 belediyeden 65 kişilik yetkili heyet İZAYDAŞ´ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
SAYGIYLA ANIYORUZ
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ebediyete irtihalinin 76´ncı yıldönümünde saygı ve rahmetle yad ediyoruz.....Haberin Devamı