İZAYDAŞ EVK 2011E KATILDI



4. Enerji Verimliliği ve Kalitesi Sempozyumu Kocaeli Elektrik Mühendisleri Odasının ev sahipliğinde Kartepe Green Park Hotelde başladı.

Enerjinin etkin ve verimli kullanılması, ekosistem dengesini koruyan ve ekonomik kalkınmayı destekleyen sürdürülebilir enerji sistemine ulaşılması, alternatif enerji kaynaklarını arama çalışmalarının hızlandırılması, yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarımıza gereken önemin verilmesi amaçlanan sempozyuma Oda temsilcileri, akademisyenler, kurum ve kuruluş temsilcileri ile Enerji ve Tabi Kaynaklar eski bakanı Hilmi Güler ve İZAYDAŞ Genel Müdürümüz Muhammet Saraç katıldı.

Bir stand açarak katıldığımız sempozyumda katılımcıların İZAYDAŞa olan ilgisi gözlerden kaçmadı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Hilmi Güler ‘de standımızı ziyaret edenler arasındaydı.
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ile bir süre sohbet eden eski Bakan Güler İZAYDAŞın projeleri ve yeni yatırımları hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.

İki gün sürecek olan sempozyum da katılımcılar tarafından yapılacak olan çeşitli sunumlar ve oturumlar ile Enerji verimliliği ve Kalitesi üzerine görüş ve fikir alışverişinde bulunulacak.

Sempozyumun ikinci gününde gerçekleşecek olan oturumda İZAYDAŞ adına Yönetim Sistemleri Şefimiz Onu Uludağ tarafından “Dünyada ve Türkiyede Atıktan Enerji Üretimi” başlıklı bir sunum yapılacak.


 


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • Başkan Karaosmanoğlu  İZAYDAŞ ailesi ile bayramlaştı

    Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ailesi ile bayramlaştı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ ailesinin iftar keyfi

    İZAYDAŞ ailesinin iftar keyfi

    İZAYDAŞ ailesi, geleneksel iftar programında bir araya geldi..Haberin Devamı
  • Bakan Özhaseki İZAYDAŞ’a teşekkür etti

    Bakan Özhaseki İZAYDAŞ’a teşekkür etti

    Kocaeli Sanayi Odası’nın düzenlediği 22. “Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri” törenle sahiplerini buldu. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ IFAT 2016 MÜNİH FUARINDA

    İZAYDAŞ IFAT 2016 MÜNİH FUARINDA

    Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilen dünyanın en büyük çevre teknolojileri fuarı IFAT 2016’ya İZAYDAŞ çıkarma yaptı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Ailesi kahvaltıda buluştu

    İZAYDAŞ Ailesi kahvaltıda buluştu

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ta, 20.yıl etkinlikleri kapsamında tüm çalışanlar kahvaltıda buluştu. ..Haberin Devamı