İZAYDAŞ OHSADTA
Her platformda potansiyel atık üreticileriyle buluşmaya gayret eden İZAYDAŞ, son dönemlerde ağırlık verdiği hastane atıklarının bertarafı konusunda yasal ve teknik süreçleri, ilgili hastane yöneticileriyle de paylaşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda, İZAYDAŞ, OHSAD(Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği), önderliğinde ve İstanbul Üniversitesi, SGK ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile 20 - 24 Nisan 2011 tarihlerinde Antalyada düzenlenen “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları 2” ‘ye katıldı.
İZAYDAŞ olarak açtığımız stant ta genel çalışmalarımızın yanı sıra özellikle Hastane Atıkları Yönetimi kapsamında, hastane sahipleri, başhekimler, doktorlar, medikal hizmet veren firmalar ve ilgili kamu yöneticilerine hastanelerden çıkan tehlikeli atıkların yönetilmesi konusunda, yüz yüze ve doküman bazında bilgilendirme çalışmalarında bulunduk.
600 ü aşkın kayıtlı katılımcının yanı sıra 100 civarında panelist ve konuşmacının yer aldığı programa Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticileri, SGK üst düzey yöneticileri ve özel sağlık kuruluşu yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, tüm katılımcıları olduğu gibi İZAYDAŞa da yeni işbirlikleri fırsatı doğmasına neden olmuştur.
Bundan sonra da, atık üretim süreçleri konusunda paylaşımda bulunmanın yararlı olacağını düşündüğümüz her platformda tüm kurumsal ağırlığımızla bulunmaya devam edeceğiz.
Haber Resimleri








Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ AKADEMİ SEKTÖRE DEĞER KATIYOR
Tecrübe ve birikimlerini sektörün aktörleri ile daha sistematik paylaşmayı hedefleyerek İZAYDAŞ Akademiyi hayata geçiren İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, DÜNYA AKILLI ŞEHİRLER ZİRVESİNDE
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının destek verdiği “Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi” İstanbul Swiss Otelde yapıldı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ÇALIŞANLARINDA 15. YIL HEYECANI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 5 ve 15. yılını dolduran toplam 48 çalışanını plaketle ödüllendirdi. Antikkapı Restaurantta gerçekleşen yemekli programda gurur ve mutluluk duygusu hakimdi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞIN KALİTESİ ONAYLANDI
Atık bertarafı konusunda Türkiyenin lider kuruluşlarından biri olan İZAYDAŞın kalitesi bir kez daha tescillendi. Belgelendirme kurumu Kalitestin denetiminden başarıyla geçen şirket, Entegre Yönetim Sistemini 3 yıl süre ile yineden belgelendirdi. Alınan yeni belge, İZAYDAŞın uluslar arası standartlara uygun olarak çalıştığı anlamına geliyor...Haberin Devamı -
ATIK YÖNETİMİ FİRMALARI DERNEKLEŞTİ
Türkiyenin önde gelen atık yönetimi firmaları, Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği adı altında dernekleşti. İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraçın geçici yönetim kurulu başkanlığına seçildiği dernek, sektöre doğru yön verilmesi, sektördeki sorunların çözümü ve tecrübe paylaşımı konularında öncü rol oynamayı amaçlıyor...Haberin Devamı