İZAYDAŞ OHSADTA




Her platformda potansiyel  atık üreticileriyle buluşmaya gayret eden İZAYDAŞ, son dönemlerde ağırlık verdiği  hastane atıklarının bertarafı konusunda yasal ve teknik süreçleri, ilgili hastane yöneticileriyle de paylaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, İZAYDAŞ, OHSAD(Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği), önderliğinde ve İstanbul Üniversitesi, SGK ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile 20 - 24 Nisan 2011 tarihlerinde Antalyada  düzenlenen “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları 2” ‘ye katıldı.

İZAYDAŞ  olarak açtığımız stant ta genel çalışmalarımızın yanı sıra özellikle Hastane  Atıkları Yönetimi kapsamında, hastane sahipleri, başhekimler, doktorlar, medikal hizmet veren firmalar ve ilgili kamu yöneticilerine hastanelerden çıkan tehlikeli atıkların yönetilmesi konusunda, yüz yüze ve doküman bazında bilgilendirme çalışmalarında  bulunduk.

600 ü aşkın kayıtlı katılımcının yanı sıra 100 civarında panelist ve konuşmacının  yer aldığı programa Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticileri, SGK üst düzey yöneticileri ve özel sağlık kuruluşu yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, tüm katılımcıları olduğu gibi İZAYDAŞa da yeni işbirlikleri  fırsatı doğmasına neden olmuştur.

Bundan sonra da, atık üretim süreçleri konusunda paylaşımda bulunmanın yararlı olacağını düşündüğümüz her platformda tüm kurumsal ağırlığımızla bulunmaya devam edeceğiz.


Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ REW İstanbul´da

    İZAYDAŞ REW İstanbul´da

    Türkiye´de atık yönetiminin lider kuruluşu İZAYDAŞ, uluslararası çevre buluşması REW İstanbul´da yerini aldı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´TAN DEV SAĞLIK HİZMETİ

    İZAYDAŞ´TAN DEV SAĞLIK HİZMETİ

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ çevre ve insan sağlığını gözeten uygulamaları ile göz doldurmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı
  • 2013 yaz staj basvurulari 30 Nisan 2013 tarihi itibariyla sona ermistir.

    2013 yaz staj basvurulari 30 Nisan 2013 tarihi itibariyla sona ermistir.

    2013 yaz staj basvurulari 30 Nisan 2013 tarihi itibariyla sona ermistir...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, MISIR İLE TECRÜBESİNİ PAYLAŞTI

    İZAYDAŞ, MISIR İLE TECRÜBESİNİ PAYLAŞTI

    Mısır hükümeti heyeti, İZAYDAŞ´ın örnek çalışmalarını yerinde inceleyerek atık yönetimi eğitimi aldı. ..Haberin Devamı
  • UKAY 2013´E İZAYDAŞ DAMGASI

    UKAY 2013´E İZAYDAŞ DAMGASI

    "Ulusal Katı Atık Yönetimi Kongresi"nin(UKAY) beşincisi İZAYDAŞ sponsorluğunda gerçekleştirildi. İZAYDAŞ Genel Müdürü Saraç, kongreye destek vermekten dolayı memnun olduklarını ifade ederek, katılımcılara İZAYDAŞ´ı görmelerini tavsiye etti...Haberin Devamı