İZAYDAŞ OHSADTA
Her platformda potansiyel atık üreticileriyle buluşmaya gayret eden İZAYDAŞ, son dönemlerde ağırlık verdiği hastane atıklarının bertarafı konusunda yasal ve teknik süreçleri, ilgili hastane yöneticileriyle de paylaşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda, İZAYDAŞ, OHSAD(Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği), önderliğinde ve İstanbul Üniversitesi, SGK ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile 20 - 24 Nisan 2011 tarihlerinde Antalyada düzenlenen “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları 2” ‘ye katıldı.
İZAYDAŞ olarak açtığımız stant ta genel çalışmalarımızın yanı sıra özellikle Hastane Atıkları Yönetimi kapsamında, hastane sahipleri, başhekimler, doktorlar, medikal hizmet veren firmalar ve ilgili kamu yöneticilerine hastanelerden çıkan tehlikeli atıkların yönetilmesi konusunda, yüz yüze ve doküman bazında bilgilendirme çalışmalarında bulunduk.
600 ü aşkın kayıtlı katılımcının yanı sıra 100 civarında panelist ve konuşmacının yer aldığı programa Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticileri, SGK üst düzey yöneticileri ve özel sağlık kuruluşu yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, tüm katılımcıları olduğu gibi İZAYDAŞa da yeni işbirlikleri fırsatı doğmasına neden olmuştur.
Bundan sonra da, atık üretim süreçleri konusunda paylaşımda bulunmanın yararlı olacağını düşündüğümüz her platformda tüm kurumsal ağırlığımızla bulunmaya devam edeceğiz.
Haber Resimleri








Diğer Haberler
-
Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ailesi ile bayramlaştı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini bayram öncesinde gerçekleştirdi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Karbon Kredisini aldı
İZAYDAŞ, Çöp Gazından Enerji Üretim Tesisi projesi ile ilk karbon kredisini aldı...Haberin Devamı -
SANTEK 2014 fuarında İZAYDAŞ standına yoğun ilgi
İZAYDAŞ, bu yıl kapılarını ikinci kez açan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nda Doğu Marmara8217;da faaliyet gösteren sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Akademi 20. döneminde İPRAGAZ yetkililerini mezun etti.
Türkiye'nin atık yönetiminde öncü kuruluşu İZAYDAŞ, düzenlediği Akademi programları ile sektörün geleceğine ışık tutmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı -
KSO Çevre Komisyonu İZAYDAŞ´ta toplandı.
Kocaeli Sanayi Odası Çevre İhtisas Komisyonunun beşinci toplantısı Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı´nın katılımı ile İZAYDAŞ'ta gerçekleştirildi...Haberin Devamı