İZAYDAŞ FARMAVİZYON FUARINDA
Türkiyenin ilk ve hala en büyük kapasiteli atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak, artan kapasitemiz ve atık üreticilerinin lehine uygulamaya konulan yeniliklerimizle her fırsatta atık üreticileriyle buluşmaya gayret ediyoruz.
Yaklaşık 400 firmanın katılım gösterdiği ülkemizin en prestijli sektörel fuarlarından olan 08-10 Nisan 2011 tarihleri arasında İSTANBUL CNR Fuar alanında gerçekleştirilen “Farmavizyon İlaç ve Eczacılık Fuarına” geçen yıl olduğu gibi stant açarak katılım gösterdik.
Ülkemizin en önemli ilaç ve kozmetik firmalarıyla, sektöre hizmet veren lojistik depolar, dernekler, Üniversiteler ve tıbbi ekipmanların sunulduğu fuarda standımız yoğun ilgi görmüştür.
İZAYDAŞ, mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni ve potansiyel müşterilerle de birebir temas kurarak atık kabul süreçleri ve yapılan iyileştirmeler hakkında firmaları bilgilendirme olanağı bulmuştur.
Fuarın ilk günü standımızı ziyaret eden Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ, stantları ziyaret ederek sektörün önemli firmalarının yetkilileriyle, iş potansiyelimizi geliştirmeye yönelik temaslarda bulunmuştur.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
Deniz atıklarına yeni atık kabul tesisi
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, Derince Limanı’nda yeni deniz atıkları kabul tesisi projesini hayata geçiriyor. Türkiye’deki sayılı tesislerden biri olacak tesisin Ağustos ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Körfez'den rekor atık topladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ, Haziran ayı içerisinde İzmit Körfezi'nden toplam 128 metreküp atık topladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ araç filosuna yeni kamyonlar
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yeni beş adet kamyonu filosuna katan İZAYDAŞ, 11 adet lisanslı atık taşıma aracı ile hizmet vermeye devam ediyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’a yeni genel müdür yardımcısı
Genel Müdür Yardımcısı pozisyonundan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seka Park AŞ’ye Genel Müdür olması sebebiyle ayrılan Bayram Karakuş’un yerine Mevlüt Gökçe getirildi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ile TES-İŞ arasında toplu sözleşme imzalandı
İZAYDAŞ ve TES-İş arasında yapılan toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonlanmasının ardından imzalandı. ..Haberin Devamı