BAYINDIRLIK BAKANINDAN İZAYDAŞA PLAKET
TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde düzenlenen 3. Enerji Verimliliği Kongresi, geniş bir katılımla start aldı. 31 Mart-02 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen kongreye katılmak üzere ilimize gelen Bakan Mustafa Demir, kongrede açılış konuşması yaptı. TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsünde (UME) düzenlenen ‘Dünden Yarına Enerji Verimliliği başlıklı kongre Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedim Karanın konuşmasıyla başladı.
KONGREYE GENİŞ KATILIM
Bayındırlık ve İskan Bakanımız Mustafa Demir, Kocaeli Valimiz Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlunun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcımız Ercan Yazıcı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanımız Gökmen Mengüç, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Necmi Kahraman, ile Genel Müdürümüz Muhammet Saraçın katıldığı kongrede, sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenler de yer aldı.
Türkiye Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ali Ekber Çakar, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetişin konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Bayındırlık ve İskan Bakanımız birer konuşma yaptılar.
GENEL MÜDÜRÜMÜZE PLAKET
3.Enerji Verimliliği Kongresine İZAYDAŞın vermiş olduğu desteklerden ve katkılarından dolayı Bayındırlık ve İskan Bakanımız tarafından Genel Müdürümüz Muhammet Saraça bir plaket verildi.
İZAYDAŞ kongreye Atıktan Enerjiye ve Arıtma Çamurundan Biyogaz Üretimi ve Enerji Tasarrufu bildirileri ile katılım sağladı.
Sempozyumda açtığımız standımıza ilgi ve katılım fazlaydı.Çok sayıda katılımcı standımızı ziyaret ederek çeşitli bilgiler aldı ve İZAYDAŞın ülkemiz açısından önemini vurguladılar.
Sanayicinin ve Çevrenin dostu olan İZAYDAŞın sektörde ki yeri ve önemi bu kongre ile bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, ENERJİ VERİMLİLİĞİ FUARI´NDA
Enerji kültürü ve verimlilik bilincinin artırılmasının amaçlandığı 4. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı, İstanbul´da gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
1 YILDA BİN 800 TON TIBBİ ATIK BERTARAF EDİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ tıbbi atıkların bertarafı konusunda da Kocaeli8217;ye hizmet vermeye devam ediyor. ..Haberin Devamı -
Personel taşıma ihalesi tamamlandı
İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü, personel taşıma ihalesini gerçekleştirdi. On bir (11) firmanın dosya aldığı ihaleye toplam yedi (7) firma katıldı...Haberin Devamı -
MİLLETVEKİLİ HAYDAR AKAR, İZAYDAŞ´TA
Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, İZAYDAŞ8217;ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı -
SARAÇ: YARIN İÇİN YENİ ADIMLAR ATMALIYIZ
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yılsonu değerlendirme toplantısında çalışanlarla bir araya geldi...Haberin Devamı