BAYINDIRLIK BAKANINDAN İZAYDAŞA PLAKET



TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde düzenlenen 3. Enerji Verimliliği Kongresi, geniş bir katılımla start aldı. 31 Mart-02 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen kongreye katılmak üzere ilimize gelen Bakan Mustafa Demir, kongrede açılış konuşması yaptı. TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsünde (UME) düzenlenen ‘Dünden Yarına Enerji Verimliliği başlıklı kongre Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedim Karanın konuşmasıyla başladı.

KONGREYE GENİŞ KATILIM
Bayındırlık ve İskan Bakanımız Mustafa Demir, Kocaeli Valimiz Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlunun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcımız Ercan Yazıcı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanımız Gökmen Mengüç, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Necmi Kahraman, ile Genel Müdürümüz Muhammet Saraçın katıldığı kongrede, sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenler de yer aldı.
 
Türkiye Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ali Ekber Çakar, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetişin konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Bayındırlık ve İskan Bakanımız birer konuşma yaptılar.

GENEL MÜDÜRÜMÜZE  PLAKET

3.Enerji Verimliliği Kongresine İZAYDAŞın vermiş olduğu desteklerden ve katkılarından dolayı Bayındırlık ve İskan Bakanımız tarafından Genel Müdürümüz Muhammet Saraça bir plaket verildi.

İZAYDAŞ kongreye Atıktan Enerjiye ve Arıtma Çamurundan Biyogaz Üretimi ve Enerji Tasarrufu  bildirileri  ile katılım sağladı.

Sempozyumda açtığımız standımıza  ilgi ve katılım fazlaydı.Çok sayıda katılımcı standımızı ziyaret ederek çeşitli bilgiler aldı ve İZAYDAŞın ülkemiz açısından önemini vurguladılar.

Sanayicinin ve Çevrenin dostu olan İZAYDAŞın sektörde ki yeri ve önemi bu kongre ile bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.


 


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ’ta 4. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı yaşandı

    İZAYDAŞ’ta 4. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı yaşandı

    İZAYDAŞ’ın bayan çalışanları, geleneksel 4. Bayanlar Bowling Turnuvasını başarıyla tamamladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, SANTEK 2016 fuarında yerini aldı

    İZAYDAŞ, SANTEK 2016 fuarında yerini aldı

    İZAYDAŞ, bu yıl kapılarını üçüncü kez açan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda Doğu Marmara’da faaliyet gösteren sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı

    İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, kuruluşunun 20.yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 20 çalışanın 20 plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede duygu dolu anlar yaşandı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

    İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

    Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 20.Yıl etkinlikleri çerçevesinde birimler arası 5. Futbol turnuvası organizasyonunu tamamladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta imzalar atıldı

    İZAYDAŞ’ta imzalar atıldı

    İZAYDAŞ çalışanlarını ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Anlaşma sonucu ücretlerde ortalama yüzde 11 zam, sosyal haklarda da yüzde 15 artış sağlandı...Haberin Devamı