BAYINDIRLIK BAKANINDAN İZAYDAŞA PLAKET



TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde düzenlenen 3. Enerji Verimliliği Kongresi, geniş bir katılımla start aldı. 31 Mart-02 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen kongreye katılmak üzere ilimize gelen Bakan Mustafa Demir, kongrede açılış konuşması yaptı. TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsünde (UME) düzenlenen ‘Dünden Yarına Enerji Verimliliği başlıklı kongre Kocaeli Makine Mühendisleri Odası Başkanı Nedim Karanın konuşmasıyla başladı.

KONGREYE GENİŞ KATILIM
Bayındırlık ve İskan Bakanımız Mustafa Demir, Kocaeli Valimiz Ercan Topaca ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlunun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcımız Ercan Yazıcı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanımız Gökmen Mengüç, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Necmi Kahraman, ile Genel Müdürümüz Muhammet Saraçın katıldığı kongrede, sektörün önde gelen temsilcileri ve akademisyenler de yer aldı.
 
Türkiye Makine Mühendisleri Odası Başkanı Ali Ekber Çakar, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetişin konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve Bayındırlık ve İskan Bakanımız birer konuşma yaptılar.

GENEL MÜDÜRÜMÜZE  PLAKET

3.Enerji Verimliliği Kongresine İZAYDAŞın vermiş olduğu desteklerden ve katkılarından dolayı Bayındırlık ve İskan Bakanımız tarafından Genel Müdürümüz Muhammet Saraça bir plaket verildi.

İZAYDAŞ kongreye Atıktan Enerjiye ve Arıtma Çamurundan Biyogaz Üretimi ve Enerji Tasarrufu  bildirileri  ile katılım sağladı.

Sempozyumda açtığımız standımıza  ilgi ve katılım fazlaydı.Çok sayıda katılımcı standımızı ziyaret ederek çeşitli bilgiler aldı ve İZAYDAŞın ülkemiz açısından önemini vurguladılar.

Sanayicinin ve Çevrenin dostu olan İZAYDAŞın sektörde ki yeri ve önemi bu kongre ile bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu.


 


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ 4. FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR.

    İZAYDAŞ 4. FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR.

    İZAYDAŞ ailesi olarak atık sektöründe ki lider, öncü ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederken çalışanlarımızın bağlılığını artırmak, moral ve motivasyonumuzu yükseltmek amacı ile yıl içerisinde çeşitli etkinlik ve organizasyonlarda düzenliyoruz...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ YAKMA KAPASİTESİNİ %50 ORANINDA ARTTIRDI

    İZAYDAŞ YAKMA KAPASİTESİNİ %50 ORANINDA ARTTIRDI

    Türkiye nin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ, bir taraftan atıkları bertaraf ederken diğer taraftan elektrik enerjisi üreterek geri kazanım sağlamaktadır. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞTAN ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ZİYARETLERİ

    İZAYDAŞTAN ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ZİYARETLERİ

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanımız Necmi Kahraman, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacıyı görevlerine yeni başlamaları nedeniyle makamlarında ziyaret ettiler...Haberin Devamı
  • 2010 YILINDA 2020 ZİYARETÇİYİ AĞIRLADIK

    2010 YILINDA 2020 ZİYARETÇİYİ AĞIRLADIK

    Türkiyenin Lider ve İlk Lisanslı Atık Bertaraf Tesisi olan İZAYDAŞ olarak, ana faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal sorumluluk kapsamında Çevre bilincini arttırmaya yönelik uygulamalar ve organizasyonlar da yapmaya devam ediyoruz...Haberin Devamı
  • ŞIRNAKLI KARDEŞLERİMİZ İZAYDAŞI GEZDİ

    ŞIRNAKLI KARDEŞLERİMİZ İZAYDAŞI GEZDİ

    Derince Belediye ile Şırnak Belediyesi arasında “Kardeş Aile” adı verilen proje kapsamında ilimize gelen yaşları 12 ile 15 arasında değişen Şırnaklı öğrenciler, yaşıtları olan Derinceli kardeş öğrencilerle birlikte İZAYDAŞı ziyaret ettiler...Haberin Devamı