İZAYDAŞ İLİMİZDEKİ ÇEVRE DANIŞMANLIK FİRMALARI İLE BULUŞTU
İZAYDAŞ son dönemlerde hız verdiği sektör temsilcileri ve paydaş kurumlarla atık yönetimi üzerine paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.
Bu kapsamda, 23.03.2011 Çarşamba günü Kocaelide faaliyet gösteren Çevre Danışmanlık Firmaları ile İZAYDAŞ da toplantı düzenledi. 11 Çevre Danışmanlık firması adına 24 kişinin katıldığı toplantıya İZAYDAŞ, başta Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ olmak üzere Gn Md. Yardımcıları ve Pazarlama Müdürü ile konuyla ilgili teknik personel katıldı.
Toplantıda önce İZAYDAŞın rutin faaliyetlerinin yanı sıra, yeni uygulamaya koyduğu ve planladığı projeler hakkında sunum yapıldı. Genel olarak atık yönetimi ile ilgili karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileriyle mevzuat üzerinde görüş alışverişinde bulunulan toplantıda Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ, “Danışmanlık firmalarını biz, adeta İZAYDAŞın fahri temsilcilerimiz olarak görüyoruz. Onların bilgi deneyim ve duyarlılıkları sayesinde her geçen gün daha fazla firmadan atıkların bertarafı konusunda dönüşler olmaktadır. Ayrıca yasalara uygun atık yönetimi konusunda firmaların çıtasını yükselten danışmanlık firmaları, atık sektörünün bilinç ve bilgi eksiğini kapatmaktadır. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Söz alan firma yetkilileri de sahada karşılaştıkları sorunların yanı sıra İZAYDAŞdan beklentilerini ifade ederek, sektörün en büyük ve etkili bertaraf tesisi olan İZAYDAŞın müşteri odaklı yeni yaklaşımından çok memnun olduklarını, benzer toplantıların belirli aralıklarla yapılmasının yararlı olacağını belirttiler.
Samimi bir ortamda geçen toplantının ardından firma temsilcilerine tesislerimiz gezdirildi. Ardından hep birlikte yenilen yemeğin ardından grup İZAYDAŞdan ayrıldı.
Haber Resimleri







Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, Çevre Mühendisliği Kongresinde
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Çevre Mühendisleri Odası’nın düzenlediği 13. Ulusal 1. Uluslararası Çevre Mühendisliği Kongresi, Gebze Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ çalışanları kıdem plâketlerini aldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 5, 10 ve 15. yılını dolduran, aralarında yöneticilerinde yer aldığı toplam 48 çalışanını plâket ile ödüllendirdi. Programda gurur ve mutluluk duygusu hâkimdi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Akademi 52. dönem mezunları SAÜ’den
Tecrübe ve birikimlerini paylaşmaya özen gösteren İZAYDAŞ, sertifikalı akademi eğitimi programlarına devam ediyor. İZAYDAŞ Akademi 52. Döneminde Sakarya Üniversitesi’nden akademisyen grubu ağırladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ailesi bayramlaştı
İZAYDAŞ yönetici ve çalışanları kurban bayramı tatili öncesinde geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya geldi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, 500 bin ton endüstriyel atığı bertaraf etti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin atık yönetiminde sektör lideri olan kuruluşu İZAYDAŞ, kurulduğu günden bugüne 500 bin ton endüstriyel atığı bertaraf etti...Haberin Devamı