İZAYDAŞ 4. FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR.



İZAYDAŞ ailesi olarak atık sektöründe ki lider, öncü ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederken çalışanlarımızın bağlılığını artırmak, moral ve motivasyonumuzu yükseltmek amacı ile yıl içerisinde çeşitli etkinlik ve organizasyonlarda düzenliyoruz.

Bu kapsamda önümüzdeki günlerde birimler arasında düzenlediğimiz “4. Futbol Turnuvası” organizasyonu başlayacaktır.

Kurum içerisinde farklı birimlerde görev yapan arkadaşlarımızın kurduğu on takım için Genel Müdürlük Toplantı Salonunda kura çekim töreni gerçekleştirildi.

Törene Genel Müdürümüz Muhammet Saraçın yanı sıra Genel Müdür Yardımcılarımız, birim müdürlerimiz, organizasyon tertip komitesi üyeleri ile turnuvada mücadele edecek olan takımlarımızın yöneticilerinin tamamı katıldı.

Kura çekimi ile fikstür oluşturularak takımların eşleşmeleri ve maç programları da belirlendi.
Kentimiz protokolünün ve Kocaelisporun eski ve yeni efsane futbolcularının da katılacağı, Türkiye Futbol Federasyonu Kocaeli Bölgesinde görev yapan klasman hakemlerinin düdük çalacağı turnuvanın açılış organizasyonu ve ilk maçları 22 Şubat Salı günü Saat 17.00da Doğu Kışla Spor Kompleksinde gerçekleşecektir.

Bu muhteşem dostluk turnuvası ve şölende siz değerli Kocaeli kamuoyunu ve halkımızı da aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.

 

 


Haber Resimleri



  



Diğer Haberler

  • Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde İzaycan’a sevgi seli…

    Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde İzaycan’a sevgi seli…

    30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde eğlenceli ve birbirinden farklı sıfır atık atölyelerinin bulunduğu etkinlik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, özel bireyler ile İzaycan’ı buluşturdu.

    İZAYDAŞ, özel bireyler ile İzaycan’ı buluşturdu.

    21 Mart Down Sendromlular farkındalık günü kapsamında +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği öğrencilerini tesisimizde ağırladık. ..Haberin Devamı
  • Rektör Cantürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

    Rektör Cantürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve şirket yöneticileri, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, havadan Marmara’yı denetleyecek

    İZAYDAŞ, havadan Marmara’yı denetleyecek

    Deniz Kontrol ve Denetim Uçağımızla Marmara’nın havadan denetimi gerçekleştirilecek..Haberin Devamı
  • SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

    SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

    İZAYDAŞ maddi manevi afetzedelerimizin yanında…..Haberin Devamı