İZAYDAŞTAN ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ZİYARETLERİ




Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanımız Necmi Kahraman, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacıyı görevlerine yeni başlamaları nedeniyle makamlarında ziyaret ettiler.
Ziyaret kapsamında İZAYDAŞın çalışmaları ve Büyükşehir Belediyesinin Çevre Politikaları hakkında bazı bilgiler veren Saraç ve Kahraman kendilerine gösterdikleri destek ve katkılardan dolayı Akça ve Kınacıya teşekkür ettiler.

Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmelerde Genel Müdürümüz Saraç, Müsteşar Akça ve Kınacıya İZAYDAŞın yeni projeleri ve çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler vererek bir süre sohbet etti.
Müsteşar Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İZAYDAŞın ülkemiz açısından sahip olduğu önemini vurgulayarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Kınacı ise; Kocaelinin sadece ülkemiz açısından değil yapılan yatırımlar ve gerçekleşen projeler ile dünya genelinde ilk sırayı alan şehirlerden olduğunu söyledi. Ayrıca Türkiyede kurulan lisanslı ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞın sanayi kenti olan Kocaelide bulunmasının hem ülkemize hem de Kocaeliye ayrı bir vizyon kazandırdığını ve atıkların bertarafında çok önemli bir ihtiyacı karşıladığını vurguladı.

Ayrıca Kınacı; özellikle yakın bir zaman önce Tuzla ve Dilovasında ortaya çıkan varillerin doğaya ve çevreye zarar vermeden kontrol altına alınıp bertaraf edilmesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte İZAYDAŞın koordineli olarak profesyonel şekilde müdahale etmesini değerlendirdi.  Çevre Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, Saraç ve Kahramanı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Resimleri



     



Diğer Haberler

  • “Çevrem Sensin” etkinliğinde İZAYCAN sevgisi

    “Çevrem Sensin” etkinliğinde İZAYCAN sevgisi

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen “Çevrem Sensin” etkinliğinde İZAYCAN yüzlerce çocukla buluştu. ..Haberin Devamı
  • Atık Yönetimi Sempozyumunda İZAYDAŞ rüzgârı

    Atık Yönetimi Sempozyumunda İZAYDAŞ rüzgârı

    Türkiye’de atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 2017 Atık Yönetimi Sempozyumu’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta Kadınlar Günü mutluluğu

    İZAYDAŞ’ta Kadınlar Günü mutluluğu

    İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Genel Müdürlük konferans salonunda düzenlenen toplantı ile başlayan organizasyon, Sekapark’ta son buldu...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’tan kan bağışı

    İZAYDAŞ’tan kan bağışı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde gerçekleştirilen kan bağışı organizasyonuna bir destek te İZAYDAŞ verdi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, IFAT Eurasia fuarında boy gösterdi

    İZAYDAŞ, IFAT Eurasia fuarında boy gösterdi

    İZAYDAŞ, IFAT Eurasia 2017 Çevre Teknolojileri Fuarı’nda sektörün aktörleri ile bir araya geldi, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi ağırladı...Haberin Devamı