İZAYDAŞTAN ÇEVRE VE ORMAN BAKANLIĞI ZİYARETLERİ
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanımız Necmi Kahraman, Çevre ve Orman Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacıyı görevlerine yeni başlamaları nedeniyle makamlarında ziyaret ettiler.
Ziyaret kapsamında İZAYDAŞın çalışmaları ve Büyükşehir Belediyesinin Çevre Politikaları hakkında bazı bilgiler veren Saraç ve Kahraman kendilerine gösterdikleri destek ve katkılardan dolayı Akça ve Kınacıya teşekkür ettiler.
Nezaket ziyareti kapsamında gerçekleşen görüşmelerde Genel Müdürümüz Saraç, Müsteşar Akça ve Kınacıya İZAYDAŞın yeni projeleri ve çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler vererek bir süre sohbet etti.
Müsteşar Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İZAYDAŞın ülkemiz açısından sahip olduğu önemini vurgulayarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Kınacı ise; Kocaelinin sadece ülkemiz açısından değil yapılan yatırımlar ve gerçekleşen projeler ile dünya genelinde ilk sırayı alan şehirlerden olduğunu söyledi. Ayrıca Türkiyede kurulan lisanslı ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞın sanayi kenti olan Kocaelide bulunmasının hem ülkemize hem de Kocaeliye ayrı bir vizyon kazandırdığını ve atıkların bertarafında çok önemli bir ihtiyacı karşıladığını vurguladı.
Ayrıca Kınacı; özellikle yakın bir zaman önce Tuzla ve Dilovasında ortaya çıkan varillerin doğaya ve çevreye zarar vermeden kontrol altına alınıp bertaraf edilmesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte İZAYDAŞın koordineli olarak profesyonel şekilde müdahale etmesini değerlendirdi. Çevre Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, Saraç ve Kahramanı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Haber Resimleri



Diğer Haberler
-
Kocaeli Sıfır Atık Festivali
İZAYDAŞ, Kocaeli Sıfır Atık Festivali paydaşları arasında... ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Laboratuvarı’na önemli görev
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çevre Laboratuvarlarını uzaktan denetim sorumluluğu İZAYDAŞ Laboratuvarı’na verildi. ..Haberin Devamı -
-
ATY Tesisi inşaatı ihalesi tamamlandı
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, “ATY Tesisi İnşaat Yapım İşi” ihalesini tamamladı...Haberin Devamı -
Vefat
İZAYDAŞ eski çalışanlarımızdan (emekli) Ali Sait KESKİN’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz...Haberin Devamı