BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA



Kocaelideki kamu kurumları ve iştiraklerinde çalışan bilgi işlemciler tesisimizde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Kocaeli İli Akıllı Kent Uygulamaları, Kamu Bilişim Politikaları” adlı toplantıya İZAYDAŞ olarak ev sahipliği yaptık.

Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya kurumumuzun Bilgi İşlem Şefi ve Bilgi işlem çalışanları ile İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ile İştiraklerde çalışan Bilgi İşlem personeli katıldı.

Bilgi İşlem Şefimiz Burhan Mertoğlu bir açılış konuşması yaparak bilişimcileri İZAYDAŞta görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dördüncüsü yapılan toplantıda, fiber optik alt yapı çalışmaları, ip telefon haberleşme sistemleri, şehir güvenlik kameraları, ağ yönetim ve güvenlik sistemleri, server yönetim sistemleri ve program yazılım konuları ele alınarak istişare edildi.

Komisyonların da oluşturulduğu toplantıda daha önce Gölcükte yapılan toplantıda Kocaeli Bilişim Platformu(KOBİL) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Donanım ve İletişim Ağları Sorumlusu Hüseyin Çit, gelinen aşamalar konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Kocaeli Bilişim Kenti Olacak
Kocaeliyi bilişim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çit, Kocaelini bu konuda iyi bir yere getirmek istediklerini söyledi.
Sonrasında ise günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup teşekkür ederek tesislerimizden ayrıldılar.

 


Haber Resimleri



        



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamını ağırladı

    İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamını ağırladı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu ağırladı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Akademi’nin 21. Mezunları İSTAÇ’tan

    İZAYDAŞ Akademi’nin 21. Mezunları İSTAÇ’tan

    Tecrübe ve birikimlerini sektörün aktörleri ile paylaşmaya özen gösteren İZAYDAŞ, hayata geçirdiği İZAYDAŞ Akademi projesi ile eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...Haberin Devamı
  • Atık yönetimi sektörü İZAYDAŞ’ı alkışladı

    Atık yönetimi sektörü İZAYDAŞ’ı alkışladı

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2015 Atık Yönetimi Sempozyumu’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, güçlü hedeflerle ilerliyor

    İZAYDAŞ, güçlü hedeflerle ilerliyor

    İZAYDAŞ, 2014 yılı birim faaliyetleri değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı
  • TÜMSİAD Enerji Kurulu İZAYDAŞ' ta

    TÜMSİAD Enerji Kurulu İZAYDAŞ' ta

    Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve Enerji Kurulu heyeti, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ı ziyaret etti...Haberin Devamı