BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA
Kocaelideki kamu kurumları ve iştiraklerinde çalışan bilgi işlemciler tesisimizde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Kocaeli İli Akıllı Kent Uygulamaları, Kamu Bilişim Politikaları” adlı toplantıya İZAYDAŞ olarak ev sahipliği yaptık.
Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya kurumumuzun Bilgi İşlem Şefi ve Bilgi işlem çalışanları ile İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ile İştiraklerde çalışan Bilgi İşlem personeli katıldı.
Bilgi İşlem Şefimiz Burhan Mertoğlu bir açılış konuşması yaparak bilişimcileri İZAYDAŞta görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Dördüncüsü yapılan toplantıda, fiber optik alt yapı çalışmaları, ip telefon haberleşme sistemleri, şehir güvenlik kameraları, ağ yönetim ve güvenlik sistemleri, server yönetim sistemleri ve program yazılım konuları ele alınarak istişare edildi.
Komisyonların da oluşturulduğu toplantıda daha önce Gölcükte yapılan toplantıda Kocaeli Bilişim Platformu(KOBİL) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Donanım ve İletişim Ağları Sorumlusu Hüseyin Çit, gelinen aşamalar konusunda katılımcılara bilgi verdi.
Kocaeli Bilişim Kenti Olacak
Kocaeliyi bilişim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çit, Kocaelini bu konuda iyi bir yere getirmek istediklerini söyledi.
Sonrasında ise günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup teşekkür ederek tesislerimizden ayrıldılar.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ’tan ÇMO kongresine destek
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine (TMMOB) bağlı Çevre Mühendisleri Odası tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Ulusal Çevre Mühendisliği Kongresi ODTÜ’de gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ sektörle işbirliği içinde
Atığı değere dönüştüren hamleleri ile bu alandaki liderlik misyonunu özverili bir biçimde sürdüren İZAYDAŞ, sektörle olan kurumsal ilişkilerini başarıyla yerine getiriyor. Genel Müdür Muhammet Saraç, İSTAÇ Genel Müdürü Fahrettin Soran, Genel Müdür Yardımcısı Vedat Balahorli, İstanbul Enerji Genel Müdürü Fatih Saltabaş’ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
TAYÇED için yeni dönem başlıyor
Atık yönetimi sektörünü tanıtmak ve temsil etmek misyonuyla birçok başarılı çalışmalara imza atan TAYÇED (Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği) Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’ta büyük bakım
Her yıl düzenli olarak bakımdan geçirilen ve belli bölümleri modernize edilen İZAYDAŞ tesisleri, kapsamlı bakımlarından birini daha başarıyla sürdürüyor...Haberin Devamı -
TEMA Gönüllüleri, İZAYDAŞ Akademi mezunu oldu
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı