GEMİ VE LİMAN İŞLETMECİLERİ İLE BULUŞTUK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesinin Görev Yetki ve Sorumlulukları” başlıklı 3. bölümünün 7. maddesi (i) bendine belirtilen ‘”Deniz araçlarının atıklarını toplamak, toplatmak, arıtmak ve bununla ilgili gerekli düzenlemeleri yapmak” hükmüne istinaden, İZAYDAŞ ile yapmış olduğu 28.12.2006 tarihli protokol ile bu görevi İZAYDAŞa devretmiştir.
Yetki devri ile birlikte çalışmalara başlayan ve halen kısmi olarak atık alım faaliyetlerini sürdüren İZAYDAŞ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırlarında yer alan; Liman, Tersane, Balıkçı barınakları ve Yat limanlarını kullanan deniz araçlarının normal faaliyetleri sonucu ortaya çıkan Marpol 73/78 kapsamındaki Kimyasallar, Sintine, Slaç, Atık Yağ, Çöp ve Pis Su atıkların tek elden yönetilmesi için gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlamıştır.
Söz konusu çalışmanın nasıl yürütüleceği, konunun tarafları olan, Çevre ve Orman Bakanlığı, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Liman Başkanlığı yetkililerinin yanı sıra Liman, Gemi Acentesi, Tersane, Balıkçı Barınakları ve yat limanı temsilcilerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grupla Leyla Atakan Kültür Merkezinde düzenlediğimiz toplantıda bir araya geldik.
Bilgilendirme toplantısı kapsamında organize ettiğimiz oluşuma Genel Müdürümüz Muhammet Saraç başta olmak üzere Genel Müdür Yardımcılarımız, bazı birim müdürlerimiz ile orta düzey yöneticilerimiz katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Saraç katılımlarından dolayı konuklarımıza teşekkür etti ve azami gayret içerisinde sorunları çözmek, hizmet kalitesini arttırmak ve kolaylıklar sağlamak maksadı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Daha sonra Pazarlama Şefimiz Ali Doğan kapsamlı bir sunum yaparak yeni düzenlemeler ve yönetmelik hakkında konuklarımızı bilgilendirdi.
Sunum sonrası oluşturulan Soru-Cevap kısmında ise söz alan konuklarımız karşılaştıkları sorunları öneri ve talepleri ile birlikte bire bir iletme fırsatı buldular.
Toplantı sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup amacına ulaştığı gözlemlenen bir ifade ve memnuniyet içerisinde yetkililerimize teşekkür ederek ayrıldılar.
Haber Resimleri







Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, 2013´TE DE KENDİ REKORUNU KIRDI
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, her yıl elde ettikleri rekor rakamları, 2013 yılında daha da geliştirdiklerini söyledi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´TAN İZMİT KAYMAKAMINA BRİFİNG
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak´ı ağırladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´TA SOSYAL İŞLER TÖRENİ
Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanları için bir kutlama töreni düzenledi. ..Haberin Devamı -
Kasım Erben emekli oldu
İZAYDAŞ Laboratuvar Şefliğinde numune alma çalışanı olarak görev yapan Kasım Erben emekli oldu...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´IN DESTEK HİZMETİ İHALESİNE YOĞUN İLGİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 80 taşeron çalışanını ilgilendiren personel destek hizmeti ihalesini tamamladı. 28 firmanın dosya aldığı ihaleye 13 istekli katıldı...Haberin Devamı