VALİ YARDIMCISI KILIÇASLAN İZAYDAŞI GEZDİ
Kocaeli Vali Yardımcılığı görevini yürüten ve bir süre önce İl Çevre ve Orman Müdürlüğü dahil bazı İl Müdürlükleri de kendisine bağlanan Dağıstan Kılıçaslan beraberinde bulunan İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz ve Yazı İşleri Müdürü İsmail Akbıyık ile birlikte İZAYDAŞı ziyaret etti.
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, Teknik Genel Müdür Yardımcımız İsmail Uludağ, Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcımız Nuri Kaya ve İşletme Müdürümüz Aksel Cesur kendilerine eşlik ettiler.
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç tarafından yapılan kapsamlı bir sunum ile İZAYDAŞın çalışmaları, faaliyetleri ve projeleri hakkında geniş bilgiler verildi.
Sunum sonrası birlikte yapılan teknik gezide İşletme Müdürümüz Aksel Cesur tesisin işleyişi ve kontrolü konusunda teknik bilgiler aktardı.
Vali Yardımcımız Kılıçaslan adını sıkça duyduğu İZAYDAŞı yerinde görmek ve incelemekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Dağıstan Kılıçaslana günün anısına bir hediye takdim eden Genel Müdürümüz ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, İZAYDAŞın çıtasını yükseltmek, kentimize ve Türkiyeye Atık bertarafında daha çok fayda sağlayabilmek adına gece gündüz demeden özenle çalıştıklarını söyledi.
Günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret sona erdi.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
ARAÇ VE HURDA MALZEME SATIŞI İHALESİ YAPILDI
İZAYDAŞ bünyesinde bulunan bir adet Toyota Corolla S/D 1.4 D 4D Eleg., bir adet Wolkswagen – Caravella 2.5 TDI, bir adet ISUZU NPR Otobüs, 85 Ton Demir Çelik Hurdası ve 5 Ton PVC Hurdası satış işi ihalesi yapıldı. ..Haberin Devamı -
Kocaeli Üniversitesi ile işbirliği Protokolü imzalandı
Kocaeli Üniversitesi ve İZAYDAŞ çevre konusunda da etkin bir çalışma için işbirliği protokolü imzaladılar..Haberin Devamı -
İZAYDAŞTA BAYANLAR ARASI BOWLİNG TURNUVASI YAPILDI
Kurumumuz bünyesinde çalışan otuz bayan arkadaşlarımızın katılımı ile 1. Bayanlar arası Bowling Turnuvamız 10 Nisan Salı günü Saat 18.00 - 21:00 saatleri arasında Yahya Kaptan Arasta Park AVM içerisinde bulunan Bowling Adasında gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
ÇÖP SUYU NAKLİ HİZMETİ TEMİNİ İŞİ İHALESİ YAPILDI
İZAYDAŞ Gebze, Dilovası, Kandıra, Karamürsel ve Körfez ilçelerinde bulunan evsel depolama ve aktarma istasyonlarında oluşan çöp sızıntı sularının Solaklar tesisine taşınması işi ihalesi İdari Bina Turuncu Toplantı salonunda gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞTA İSG FORUM TİYATRO ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İş Güvenliği çalışma ortamındaki çeşitli etmenler nedeniyle çalışanların karşılaştıkları sağlık sorunları, kazalanmalar ve mesleki tehlikelerin ortadan kaldırılmasına yönelik yapılan sistemli çalışmalar olarak tanımlanmaktadır...Haberin Devamı