ZİYARETÇİ AKINI DEVAM EDİYOR
Temiz Çevre Sağlıklı Toplum sloganı ile sosyal sorumluluk bilincini de göz ardı etmeksizin yeni projeler ile yoluna devam eden İZAYDAŞ, atıkların doğaya ve çevreye zarar vermeden bertarafını sağlamak için gelişen teknolojiyi de yakından takip etmektedir.
Bu anlamda Türkiyenin atık sektöründe ki lokomotifi olan İZAYDAŞ, amacına uygun çalışıyor olmanın mutluluğu ve huzuru içerisinde Türkiyeye ve tüm dünyaya kapılarını sonuna kadar açmış olmanın, yoğun ziyaretçi talebine büyük bir keyif ve heyecanla cevap verebilmenin haklı gurunu da yaşıyor.
Bu kapsamda Türkiyenin Lisanslı İlk Tehlikeli Atık Bertaraf tesisi olan İZAYDAŞa yoğun ziyaretçi trafiği hız kesmeden devam ediyor.
Bir hafta boyunca altı farklı grupta 100 kişiyi tesislerimizde ağırladık
Kocaeli Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesinde farklı bölümlerde eğitim gören çok sayıda öğrenci ile Türkiye Belediyeler Birliğinin düzenlediği “İtfaiyeci Eğitimi” kapsamında itfaiye erleri ilk ziyaretçilerimiz oldu. Bunun yanı sıra Avrupada “İHCUS”_(Katı Atık Danışmanlığı) adı altında oluşturulan konsorsiyuma bağlı olan Avrupa Birliği Atık Direktifleri ve çevre koruma sistemi kapsamında Amasya, Bitlis ve Kütahya illerinde bulunan proje temsilcileri, Almanyada “Yenilenebilir Enerji” üzerine çalışmalar yapan firma temsilcileri ile Özel Seymen Koleji 3.-4.-5. ve 6. sınıf öğrencileri tesisimizi ziyaret ettiler.
Ziyaretçilerimize İZAYDAŞın işleyişi ve faaliyetlerinin yanı sıra, sektörde ki misyonu ve vizyonu hususunda bilgiler verilerek geniş içerikli bir sunum yapıldı.
Sunum sonrası yapılan teknik geziler ile prosesi yerinde görme fırsatı bulan misafirlerimiz İZAYDAŞta olmaktan duydukları mutluluğu ifade ettiler. Ziyaretler birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
İZAYCAN Karbon Kahramanı oldu
İZAYDAŞ’ın da desteklediği 5. İstanbul Karbon Zirvesi’nde, 26 kuruluş Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği tarafından Düşük Karbon Kahramanı olarak ödüllendirildi. ..Haberin Devamı -
23 NİSAN’DA İZAYCAN’A SEVGİ SELİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli’nde de büyük heyecanla kutlandı...Haberin Devamı -
TİS görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.
İZAYDAŞ ile TES- İŞ Sendikası arasında 2018-2019 yıllarını kapsayacak toplu iş sözleşmesinin imzaları atıldı. ..Haberin Devamı -
-
Yeni Deniz Süpürgeleri göreve başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Körfezi’nde gemi atık alımı faaliyetlerini yürütürken körfezin korunması ve temizliği için dört adet yeni deniz yüzeyi temizleme teknesi, çevre kontrol botu ve çevre denetim ve kontrol uçağı ile çalışmalarını hızlandırdı...Haberin Devamı