NAKLİYE FİRMALARI İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRDİK



 Atık üreticisi ile İZAYDAŞ arasında bir bağ oluşturan, ilimizde faaliyet gösteren Tehlikeli Atık Taşıma Lisansı bulunan nakliye firmaları ile Antikkapı Restaurantda düzenlediğimiz yemekli toplantıda bir araya geldik.

Tehlikeli atıkların taşınması hakkında yapılan yasal düzenlemeleri ve atıkların İZAYDAŞ a kabul kriterlerini paylaşmak amacıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Muhammet Saraç yaptı.

Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Saraç; “ Atık yönetim zinciri içerisinde en önemli parça atıkların nakliyesidir. Atık üreticisi, nakliyecisi ve bertaraf eden kurum silsilesi içerisinde büyük önem taşıyan nakliye firmaları ile bir araya gelerek yaşanan sıkıntı ve aksaklıkların giderilmesi, çözüm önerileri sunulması ve daha pratik, düzenli bir çalışma ortamı oluşturulmasını hedeflediklerini belirtti.
Muhammet SARAÇın ardından söz alan Pazarlama Şefimiz Ali Doğan katılımcılara kapsamlı bir sunum yaparak İZAYDAŞın çalışmaları ve stratejileri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Doğan yeni yasal düzenlemeler ve işleyiş hakkında geniş kapsamlı bir sunum yaptı.

NAKLİYECİLERDEN İZAYDAŞA ÖVGÜ
Sunum sonrası sorular, çözüm ve öneriler  şeklinde devam eden toplantıda söz alan SİM Nakliyat Genel Müdürü Çağlayan Korkmaz , “Nakliye yapan firmalar için yaralı bir toplantı olduğunu, kendilerini motive ettiğini ve zaman içerisinde İZAYDAŞ ile daha güzel ve verimli bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.

Korkmaz ayrıca İZAYDAŞın pazarlama stratejisinin çok değiştiğine dikkat çekerek “eskiden taleplerimize cevap almakta zorluk çekiyorduk, şimdi ise çok hızlı bir şekilde cevap alabiliyoruz. Bu durumda bizleri çok mutlu ediyor” dedi. İZAYDAŞın projeleri arasında olan kapasite artırımının da önemine değinen Korkmaz “eskiden yaşadığımız sıkıntılar geride kaldı. İZAYDAŞ ile çalışmak artık daha kolay ve keyifli bir hal aldı” dedi.

 

 


 


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • MÜŞTERİ DENETİMİNDEN İZAYDAŞA TAM NOT

    MÜŞTERİ DENETİMİNDEN İZAYDAŞA TAM NOT

    İZAYDAŞ, 2. Taraf Müşteri denetimleri kapsamında Corning Kablo ve Sistemleri Ltd. Şti. adına anlaşmalı oldukları uluslararası bağımsız denetçi kuruluşu CHWMEG tarafından 2011 yılı Kasım ayında denetlendi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ DANİMARKADA EURİTS GENEL KURULUNA KATILDI

    İZAYDAŞ DANİMARKADA EURİTS GENEL KURULUNA KATILDI

    Avrupa Atık Yakma Birliği (EURİTS) Genel Kurulu Kommunekemi a/s firmasının ev sahipliğinde Danimarkanın Nyborg kasabasında yapıldı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇEVRE FUARI IFAT ENTSORGA 2012DE

    İZAYDAŞ DÜNYANIN EN BÜYÜK ÇEVRE FUARI IFAT ENTSORGA 2012DE

    7-11 Mayıs 2012 tarihleri arasında Almanyanın Münih kentinde düzenlenen IFAT ENTSORGA 2012 Fuarı dünyanın en büyük su, atık su, arıtma sistemleri, geri dönüşüm ve çevre fuarı olarak nitelendirilmektedir. ..Haberin Devamı
  • ULUSLARARASI ENERJİ AJANSI (IEA) İZAYDAŞI GEZDİ

    ULUSLARARASI ENERJİ AJANSI (IEA) İZAYDAŞI GEZDİ

    TÜBİTAK Enerji Enstitüsü ev sahipliğinde Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Bioenergy ExCo 69 grubu tesislerimizi ziyaret etti. ..Haberin Devamı
  • ATIK YÖNETİMİ SEKTÖRÜ FİRMALARI BİRLİK OLMA YOLUNDA

    ATIK YÖNETİMİ SEKTÖRÜ FİRMALARI BİRLİK OLMA YOLUNDA

    Atık yönetimi sektörü kuruluşlarından İZAYDAŞ, İSTAÇ, PETKİM, RECYDİA, MSG ENERJİ, KİPLASMA, EXİTCOM ve ANEL DOĞA firmalarının katılımı ile İstanbul Malta Köşkünde atık birliği oluşturma yolunda büyük bir adım atıldı. Bu kapsamda bu firmaların üst düzey yöneticilerinin katılımı ile danışma ve tanışma toplantısı düzenlendi. ..Haberin Devamı