NAKLİYE FİRMALARI İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRDİK
Atık üreticisi ile İZAYDAŞ arasında bir bağ oluşturan, ilimizde faaliyet gösteren Tehlikeli Atık Taşıma Lisansı bulunan nakliye firmaları ile Antikkapı Restaurantda düzenlediğimiz yemekli toplantıda bir araya geldik.
Tehlikeli atıkların taşınması hakkında yapılan yasal düzenlemeleri ve atıkların İZAYDAŞ a kabul kriterlerini paylaşmak amacıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Muhammet Saraç yaptı.
Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Saraç; “ Atık yönetim zinciri içerisinde en önemli parça atıkların nakliyesidir. Atık üreticisi, nakliyecisi ve bertaraf eden kurum silsilesi içerisinde büyük önem taşıyan nakliye firmaları ile bir araya gelerek yaşanan sıkıntı ve aksaklıkların giderilmesi, çözüm önerileri sunulması ve daha pratik, düzenli bir çalışma ortamı oluşturulmasını hedeflediklerini belirtti.
Muhammet SARAÇın ardından söz alan Pazarlama Şefimiz Ali Doğan katılımcılara kapsamlı bir sunum yaparak İZAYDAŞın çalışmaları ve stratejileri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Doğan yeni yasal düzenlemeler ve işleyiş hakkında geniş kapsamlı bir sunum yaptı.
NAKLİYECİLERDEN İZAYDAŞA ÖVGÜ
Sunum sonrası sorular, çözüm ve öneriler şeklinde devam eden toplantıda söz alan SİM Nakliyat Genel Müdürü Çağlayan Korkmaz , “Nakliye yapan firmalar için yaralı bir toplantı olduğunu, kendilerini motive ettiğini ve zaman içerisinde İZAYDAŞ ile daha güzel ve verimli bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.
Korkmaz ayrıca İZAYDAŞın pazarlama stratejisinin çok değiştiğine dikkat çekerek “eskiden taleplerimize cevap almakta zorluk çekiyorduk, şimdi ise çok hızlı bir şekilde cevap alabiliyoruz. Bu durumda bizleri çok mutlu ediyor” dedi. İZAYDAŞın projeleri arasında olan kapasite artırımının da önemine değinen Korkmaz “eskiden yaşadığımız sıkıntılar geride kaldı. İZAYDAŞ ile çalışmak artık daha kolay ve keyifli bir hal aldı” dedi.
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
Deniz atıklarına yeni atık kabul tesisi
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, Derince Limanı’nda yeni deniz atıkları kabul tesisi projesini hayata geçiriyor. Türkiye’deki sayılı tesislerden biri olacak tesisin Ağustos ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Körfez'den rekor atık topladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ, Haziran ayı içerisinde İzmit Körfezi'nden toplam 128 metreküp atık topladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ araç filosuna yeni kamyonlar
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yeni beş adet kamyonu filosuna katan İZAYDAŞ, 11 adet lisanslı atık taşıma aracı ile hizmet vermeye devam ediyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ’a yeni genel müdür yardımcısı
Genel Müdür Yardımcısı pozisyonundan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seka Park AŞ’ye Genel Müdür olması sebebiyle ayrılan Bayram Karakuş’un yerine Mevlüt Gökçe getirildi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ile TES-İŞ arasında toplu sözleşme imzalandı
İZAYDAŞ ve TES-İş arasında yapılan toplu sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonlanmasının ardından imzalandı. ..Haberin Devamı