NAKLİYE FİRMALARI İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRDİK
Atık üreticisi ile İZAYDAŞ arasında bir bağ oluşturan, ilimizde faaliyet gösteren Tehlikeli Atık Taşıma Lisansı bulunan nakliye firmaları ile Antikkapı Restaurantda düzenlediğimiz yemekli toplantıda bir araya geldik.
Tehlikeli atıkların taşınması hakkında yapılan yasal düzenlemeleri ve atıkların İZAYDAŞ a kabul kriterlerini paylaşmak amacıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Genel Müdürümüz Muhammet Saraç yaptı.
Konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başlayan Saraç; “ Atık yönetim zinciri içerisinde en önemli parça atıkların nakliyesidir. Atık üreticisi, nakliyecisi ve bertaraf eden kurum silsilesi içerisinde büyük önem taşıyan nakliye firmaları ile bir araya gelerek yaşanan sıkıntı ve aksaklıkların giderilmesi, çözüm önerileri sunulması ve daha pratik, düzenli bir çalışma ortamı oluşturulmasını hedeflediklerini belirtti.
Muhammet SARAÇın ardından söz alan Pazarlama Şefimiz Ali Doğan katılımcılara kapsamlı bir sunum yaparak İZAYDAŞın çalışmaları ve stratejileri hakkında bilgi verdi. Ayrıca Doğan yeni yasal düzenlemeler ve işleyiş hakkında geniş kapsamlı bir sunum yaptı.
NAKLİYECİLERDEN İZAYDAŞA ÖVGÜ
Sunum sonrası sorular, çözüm ve öneriler şeklinde devam eden toplantıda söz alan SİM Nakliyat Genel Müdürü Çağlayan Korkmaz , “Nakliye yapan firmalar için yaralı bir toplantı olduğunu, kendilerini motive ettiğini ve zaman içerisinde İZAYDAŞ ile daha güzel ve verimli bir çalışma içerisinde olacaklarını ifade etti.
Korkmaz ayrıca İZAYDAŞın pazarlama stratejisinin çok değiştiğine dikkat çekerek “eskiden taleplerimize cevap almakta zorluk çekiyorduk, şimdi ise çok hızlı bir şekilde cevap alabiliyoruz. Bu durumda bizleri çok mutlu ediyor” dedi. İZAYDAŞın projeleri arasında olan kapasite artırımının da önemine değinen Korkmaz “eskiden yaşadığımız sıkıntılar geride kaldı. İZAYDAŞ ile çalışmak artık daha kolay ve keyifli bir hal aldı” dedi.
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ UKAY 2011E KATILDI
Sözlü olarak sunulan bildiride İZAYDAŞ ın Tehlikeli Atık yakma sistemi, işleyişi ve bertaraf edilen atık miktarları hakkında katılımcılara bilgi verilmiştir. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ SOMALİYE ATIK YÖNETİMİ DESTEĞİ VERİYOR
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun talimatı ile İZAYDAŞ İşletme Müdürü Aksel Cesur, Mogadişunun çevre sorunları ve atıklarının yönetimi ile ilgili olarak, yerinde teknik inceleme ve görüşmelerde bulunmak üzere söz konusu heyetle beraber Somaliye ziyarette bulundular...Haberin Devamı -
ALDER YÖNETİMİ İZAYDAŞTA
Alikahyanın gelişimine katkıda bulunmak ve sosyal, kültürel, eğitim, istihdam gibi alanlarda toplumsal faydayı gözeterek insanlar arasında ki dayanışmayı sağlamak amacı ile kurulan ALDER (Alikahya Sosyal Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği) Başkanı Levent Doğar ve dernek yöneticileri İZAYDAŞı ziyaret ettiler...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ AMBALAJ FUARINDA
İZAYDAŞ, atık bertarafı konusunda ilk ve lokomotif olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla, atık üreticileriyle her platformda buluşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞTA ÖZEL GÜVENLİK İHALESİ YAPILDI
Yaptığı yeni yatırımlar ve hayata geçirdiği yeni projeler ile hızla büyüyen Türkiyenin lider atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ Özel Güvenlik Temini ihalesini tamamladı...Haberin Devamı