İZAYDAŞ AİLESİ BAYRAMLAŞTI



İZAYDAŞ ailesi; yöneticilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Büyük Şehir Belediye Başkan Vekilimiz İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Ersin Yazıcı, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve İştirakler Daire Başkanımız Kemal Altunelin katılımları ile tesislerimizde gerçekleşen bir tören ile bayramlaştı.

Açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, tüm çalışanların bayramını kutladı ve birlik, beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Her günün bayram tadında geçmesini dileyerek katılımlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğluna teşekkür etti.

Sonrasında çalışanlarımıza hitap eden Başkan Karaosmanoğlu,
“Büyük bir aile olduğumuzu, karşılıklı sevgi, anlayış ve dayanışma içerisinde acıları ve mutlulukları paylaşmanın gerek aile gerekse kentimizin kalkınmasına önemli ölçüde katkı sağlayacağını ifade etti.
İZAYDAŞın kentimiz ve ülkemiz için çok önemli bir kuruluş olduğunu, yeni projeler ile çıtanın daha da yükseltilmesi gerektiğini vurguladı. İnsan enerjisinin her şeyin üstesinden gelebileceğini, beyin gücümüz ile insan sevgisini birleştirdiğimiz takdirde büyük başarılara imza atabileceğimizi belirtti. Başkan Karaosmanoğlu güzel bir örnekle; “insan çocuğunun büyüdüğünü fark etmez ancak yapılan çalışmalar ve yatırımlar ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren kurumların çok ciddi başarılara imza attığını doğa ve insan sevgisi ile bunu başardığını sözlerine ekledi. Karaosmanoğlu ayrıca ”Bu inanç ve azimle herkesin işini en güzel şekilde yapma gayreti içerisinde olması gerektiğini belirterek, vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır sözleri ile konuşmasını tamamladı.
Daha sonra çalışanlarımız ile bayramlaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Büyükşehir Belediyesi Yöneticilerimiz tesislerimizden ayrıldı.

Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’dan sektöre tam destek

    Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan’dan sektöre tam destek

    TAYÇED (Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ vites yükseltiyor

    İZAYDAŞ vites yükseltiyor

    Türkiye’de atık yönetiminde lider, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, bir yıllık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, KYÖD Heyetini ağırladı

    İZAYDAŞ, KYÖD Heyetini ağırladı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) öncülüğünde, oda başkan ve yöneticilerini ağırladı. ..Haberin Devamı
  • Güvenlik toplantısı İZAYDAŞ’ta yapıldı

    Güvenlik toplantısı İZAYDAŞ’ta yapıldı

    İzmit Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve aylık periyotlar ile gerçekleştirilen güvenlik toplantısı İZAYDAŞ’ın ev sahipliğinde yapıldı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Akademi’nin  32. Mezunları TAYÇED’den

    İZAYDAŞ Akademi’nin 32. Mezunları TAYÇED’den

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, sektörün aktörleri ile tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı