İZAYDAŞTAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
İZAYDAŞ yönetimi 2009-2010 yılı çalışmalarının değerlendirildiği, 2011 yılı uygulamalarının paylaşıldığı gecede İZAYDAŞ ile çalışan 40 firmanın yöneticilerini Grand Yükseliş Hotelde düzenlediği toplantı da bir araya getirdi.
2009-2010 yılında yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı, 2011 yılı uygulamalarının paylaşıldığı toplantıya müşterilerimizin yoğun katılımı ile başladı. Ayrıca Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Çevre ve Orman İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman, İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av.Taha Erdinç Bülbül, Ergun Berdan ve Hikmet Karaaslan ile Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu katıldı. Geceyi sektörel ve yerel basınımızın temsilcileri yakından takip ettiler.
Sanayici ve Firmalara Özel İndirim
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç açılış konuşmasının ardından bir değerlendirme sunumu yaparak; “2009 yılında gelen atık miktarı bir önceki yıla göre ciddi artış göstermiştir dedi. İZAYDAŞın kapasitesinin 2011 yılı içerisinde %50 artacağına dikkat çeken Saraç, 2011 yılında sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile bire bir görüşülerek firmaların verdiği atık miktarına göre özel fiyat uygulamaları yapılacaktır dedi.”
Konuklarımıza 2011 yılı projelerini de anlatan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ; “ İZAYDAŞ bünyesinde çöp sızıntı suyu tesisi kurulacağını belirterek, Biyogaz ve Entegre Enerji üretimi yapan bir tesisi de devreye alacaklarını söyledi.”
Körfeze giren gemilerden atık alınmasına ilişkin bilgiler veren Saraç ; “ Yakında bir atık alma gemisinin daha İZAYDAŞ bünyesinde hizmete gireceğini sözlerine ekledi.”
Değerlendirme toplantısının ardından akşam yemeğinde Protokol ve basın temsilcileri ile bir araya gelen konuklarımız samimi ve keyifli bir ortamda yöneticilerimiz ile sohbet etti.
Büyükşehir Başkan Vekilimiz İlyas Şeker yaptığı konuşmada; “Çevre konusunda İZAYDAŞın üzerine düşen görevi yaptığını belirtti. Ayrıca Şeker Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin sanayiciye her zaman destek olduğundan ve bundan sonrada gerekli çalışmaların yapılacağından bahsetti. Büyükşehir Belediyesinin çevre üzerine yaptığı yatırımlardan da bahseden Şeker, geçen yıl 1 milyon ağaç diktiklerini ve bu yılki hedeflerinin 1,5 milyon ağaç dikmek olacağını söyledi.
Yemek sonrasında misafirlerimize çam fidanı ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Misafirlerimiz İZAYDAŞın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyondan dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.
Haber Resimleri











Diğer Haberler
-
İZAYDAŞTAN KOKUSUZ BERTARAF
İZAYDAŞ olarak bir yandan evsel ve endüstriyel atıkları bertaraf ederken diğer yandan vazgeçilmez temel ilkemiz olan çevre ve insan sağlığına da zarar vermeden projelerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz...Haberin Devamı -
ÖRNEK LABORATUVAR OLDU
Atık yakma ve depolama konusunda Türkiyenin en önemli kuruluşu konumunda bulunan İZAYDAŞ, iç hizmetler için kurulan laboratuvarını Türkiyenin örnek birimlerinden biri haline getirdi...Haberin Devamı -
2011 YILI I. YÖNETİM GÖZDEN GEÇİRME TOPLANTISI YAPILDI
Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞın, “2011 yılı I.Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı” İZAYDAŞ Genel Müdürlük Toplantı Salonunda yapıldı. ..Haberin Devamı -
AYDIN VE YOLDADURMAZ AİLELERİNE MİSAFİR OLDUK
Sosyal işler talimatımız gereği çalışanlarımıza yönelik her ay düzenlenen ev ziyaretleri kapsamında Nisan ve Mayıs ayı ev ziyaretlerimizi Destek Hizmetler Birimi çalışanımız İsmail Aydın ve Depolama Alanları çalışanımız Serkan Yoldadurmazın evlerine gerçekleştirdik...Haberin Devamı -
SARAÇDAN MÜSİAD ZİYARETİ
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Recep Bilal Şengün ü ziyaret etti. ..Haberin Devamı