İZAYDAŞ 16. ULUSLARARASI AMBALAJ FUARINA KATILDI




İZAYDAŞ, atık bertarafı konusunda ilk ve lokomotif olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla, atık üreticileriyle her platformda buluşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda,  ambalaj sektöründe faaliyet gösteren yerli yabancı, yaklaşık 570 firmanın stand açtığı 16. Uluslararası Ambalaj Fuarına katılan tek bertaraf firması olarak, mevcutların yanında potansiyel müşterilerimizle de temas kurma imkânı bulduk.

Sektörün ülkemizdeki en büyük katılımlı fuarında, ambalaj ve otomasyon makinaları üreticilerinden, kimyasal yardımcı malzemelerine, raf sistemlerinden,  plastik, cam, kraft-kağıt, metal ve plastik türevleri ambalaj üreticilerine, ayrıca sektör yayınlarıyla temas kurma imkanı bulundu.
  
Özellikle yurt içi imalatçı firmalarla birebir temas kurmak suretiyle sözkonusu firmaları atık yönetimleri ile ilgili olarak,  mevzuat,  İZAYDAŞ atık alım prosedürleri hakkında ön bilgiler vererek yapılacak müşteri ziyaretlerinin altyapısını oluşturma çalışmaları yapıldı.

Ambalaj sektöründeki firmalarla olduğu kadar, sektör temsilcisi oda ve bazı dernekler ile de temas kurulmak suretiyle sektörden kaynaklanan atıkları yönetilmesi ile ilgili yakın gelecekte yapılabileceklere yönelik temaslarda bulunuldu.

Potansiyel atık üreticileriyle yakın ve kolay iletişim kurma imkânı bulduğumuz fuarlara katılımımız ve müşterilerimizle daha yakın ilişkiler kurma ve kendimizi daha iyi tanıtma fırsatı yaratan fuarlara katılım politikamız bundan sonra da devam edecektir. 

 

 


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • KSO Çevre Komisyonu yeni üyeleri ile toplandı

    KSO Çevre Komisyonu yeni üyeleri ile toplandı

    Başkanlığını İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın yürüttüğü, Kocaeli Sanayi Odası Çevre İhtisas Komisyonu yeni üyeleri ile bir araya geldi. ..Haberin Devamı
  • TAYÇED, Saraç ile yola devam dedi

    TAYÇED, Saraç ile yola devam dedi

    Atık yönetimi sektörünü tanıtmak ve temsil etmek misyonuyla birçok başarılı çalışmalara imza atan TAYÇED (Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği) Ankara’da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirdi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, 9. TÜRKTAY’da yerini aldı

    İZAYDAŞ, 9. TÜRKTAY’da yerini aldı

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen TÜRKTAY Paneli’nde programlara katkı sunarak yerini aldı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Akademi 44. Dönemini tamamladı

    İZAYDAŞ Akademi 44. Dönemini tamamladı

    Tecrübe ve birikimlerini sektörün aktörleri ile paylaşmaya özen gösteren İZAYDAŞ, sertifikalı akademi programı projesi ile eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, 27. Meslek Komitesini ağırladı

    İZAYDAŞ, 27. Meslek Komitesini ağırladı

    Kocaeli Sanayi Odası 27. Meslek Grubu, komite toplantısını İZAYDAŞ’ta gerçekleştirdi. Komite Başkanı Uğur Meral başkanlığında gerçekleşen toplantıya KSO Meclis Üyesi ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ev sahipliği yaptı...Haberin Devamı