İZAYDAŞ Kalitest tarafından Denetlendi
İZAYDAŞ da uygulanmakta olan Entegre Yönetim Sisteminin ilgili standartlara uygunluğu belgelendirme kurumu KALİTEST tarafından denetlendi.
Denetleme açılış toplantısında Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ Entegre Yönetim Sisteminin öneminden ve tesislerimizdeki uygulamanın sistemli bir şekilde yürütüldüğünden söz etti. Tüm sistemin yöneticilerine başarılar diledi.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş sağlığı Güvenliği Yönetim Sisteminden oluşan Entegre Yönetim Sistemi ilk olarak 2006 yılında yine KALİTEST tarafından belgelendirilmişti. Geçtiğimiz yıl ikinci belgelendirme yapılan sistemin sürekliliği ve ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 ve OHSAS 18001:2007 standartlarına uygunluğu yapılan Gözetim Denetimiyle yeniden tescillendi.
Kapanış toplantısında konuşma yapan Genel Müdürümüz belgelendirme kurumu KALİTESTin Gözetim denetimi sonuçlarından çok memnun olduğunu ve çalışanlarına her zaman güvendiğini belirtti.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI AĞIRLADI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kamu Hastaneleri Birliği ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yetkililerini ağırladı. ..Haberin Devamı -
SANTEK´13 FUARINDA İZAYDAŞ RÜZGÂRI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kocaeli Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nda (SANTEK´13) sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı -
ZEKİ AYGÜN İZAYDAŞ´I İNCELEDİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti. Yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Milletvekili Aygün, İZAYDAŞ´ın sadece çöp depolama alanı değil, aynı zamanda enerji üreten bir kurum olduğuna dikkat çekti...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ARAÇ İHALESİNİ TAMAMLADI
İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü, binek araç kiralama hizmeti için ihale gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ AKADEMİ 14. MEZUNLARINI VERDİ
Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ..Haberin Devamı